Flash player desteği veren browser

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve joetly tarafından 30 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. joetly

joetly User

Herkese merhaba

İstemci ile giriş çok fazla can sıkıcı olmaya başladı malumunuz üzere.
    Bir dönem tarayıcı ile giriş yapsam da son 3-4 gündür tarayıcı ile de giriş yapamamaya başladım. sorun şu. ben bu oyunu oynayacağım, stres atacağım diye sürekli bir şeyler ile uğraşmak zorunda değilim. oyun içi haksızlıklar (illegal program kullanma vs) üzerine bir de bu eklenince bırakma noktasına geldim.

yani anlatmak istediğim sürekli bir şeyler ile uğraşmaktan gerçekten sıkıldım. yok tarihi değiştir, yok kısayolu değiştir vs vs.

Eğer ki flash desteği veren browser (istemci hariç) bilen var ise ve paylaşırsa yada mevcut browserlarda eklenti desteği var ise paylaşabilir misiniz?

not : hiç bir moderatöre sitemim yok. forum moderatörlerinin işinin bu olmadığını zaten biliyoruz.

2. cabbarşah

cabbarşah User

standalone bir geliştirici, koskoca(!) bigpoint'ten çok daha iyi bir istemci tasarlamış. hiçbir sıkıntısı yok. REKLAM üzerinden erişebilirsiniz. kullanmayın saçma sapan KARALAMA :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2021