Flash Player Desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **_BÜYÜK_ÇIRAK_** tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giriste Yani `Basla` ya basinca cikan sayfada flash playerin yoksa giris iznin yoktur benim PC min isletim sistemi backtrack (işim ğereği) Baska isletim sistemi kuramam hata verio bazen. veya notebook kullanlar vardir. veya flash player hatasi olanlar vardir. yada tablet kullananlar vardir . konuya dönüyüm baslaya bastiqimizda ya karsimaza 2 menu cikcak flash playerli yuksek grafik performansli oyun. yada flash playersiz dusuk performansli oyun diye menuler cikarsa ve ona gore dusuk flashplayer destegi ile oynanirsa daha guzel olur bence baska bi cozum dah var
    baslaya bastiginda darkorbit sistemi otomatik flash playerine gore bi performans acicak ama flash playerin en dusugude en yuksegide olursa oyunu oynatabilceksin
    onerilerim bunlar geregi yapilirsa sevinirim.
    Klavyedende fark etiniz gibi ingiliz harfleri ile yazior noktali harfler yok back track isletim sisteminden yaziyorum bi iki harfide kopyala yapistir yaptim :) .iste cok sıkılıyorum evde iken girebiliyorum oyuna .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Aralık 2013
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Olabilir ancak performans ayarlarınızı oyuna girdiğinizde düşürebilirsiniz.

3. Performasnla alaksi yok modum baslaya bastiktan sora adobe flash palyer yukle dior
    yani flas patlamsi felan olmuor gecerli bi flash surumum var onuda is yerimde kullandiqim PC de deqistiremiyorum. Cunku isletim sistemi windows deil Backtrack isletim sistemi onada yuksek surumlu flash player yukluyemion . :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.