Flash player güncellemesi ile

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by вяотнєяѕ_ɩп_аямѕ, Jul 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Flash player güncellemesi ile başlayan bir kasma problemi yaşıyorum daha önce full 60 fps oynuyordum şimdi 25-30 fps ile oynuyorum. Az önce arka planım kapalı olmasına rağmen haritada arka plan görünüyordu. Sistemim ve internet bağlantım gayet iyi .

2. Merhaba ,

Eğer en güncel versiyon ise bir kaç ayarını yapabilirsiniz. Buradaki konuyu incelerseniz versiyon kontrol etme , güncelleme ve flash ayarını öğrenebilirsiniz. Ayrıca kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanıyor olabilir. Chrome bu aralar sorun çıkartıyor. Yandex , Firefox , Maxthon v.b. tarayıcılarını deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. malıbu44

malıbu44 User

birde benim yabancı servrde hesabım var mailime darkorbit den flashplayer ile ilgili mail gelmiş türkçe olmadığı için anlayamadım bi bilginiz varmı

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelen mailde kısaca;

Sevgili ******

Eğer internet tarayıcınız Flash player yüklenmemesi bir sorunla karşılaşırsanız güncellemeniz gerektiğini, Flash playerın güncel olduğundan emin olun,şeklindedir.

Adminimizin verdiği adresteki sayfadan güncelleme yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.