flash player

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Auset tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Auset

Auset User

bilgisayarımda flash player yüklü olmasına rağmen her seferinde izin istiyor chrome ayarlar kısmından flash ve korumalı alan içinde olmayan eklenti erişimine izin verildi

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Maalesef bu durum tarayıcınızla ilgili bir durumdur. Şahsen ben de aynı tarayıcıyı kullandığım için aynı durumla karşılaşıyorum. Ancak bu durumun oyun zevkini bozduğun düşünmüyor. Çünkü bir kere izin verdikten sonra sayfadan çıkana kadar tekrar izin istememektedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2019
    Minerva bunu beğendi.
  3. Auset

Auset User

bir kere izin verdikten sonra tekrar sormuyor da her girişimde soruyor sinirime dokunuyor

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Aşağıda yazacağım adımları gerçekleştirmeniz takdirinde DO'ya giriş yaptıktan sonra Flash Player her defasında izin istemeyecek ve otomatik olarak çalışacaktır. Kişisel tercihim olarak ben olabildiğince az siteye izin vermeye çalıştığımdan her defasında sormasını tercih ediyorum.

"Flash tabanlı içeriği barındıran web sitesini ziyaret edin. Bu tamamen Flash’ta yapılmış bir site de olabilir ya da Flash animasyonları, oyunları ya da diğer içerikleri barındıran bir site olabilir. Flash içeriğin bulunduğu sayfa açıldıktan sonra adres çubuğunun sol kenarında bulunan kilit veya bilgi sembolüne tıklatın. Eğer sayfada HTTPS desteği varsa kilit, yoksa bilgi simgesi görünecektir. Simgeye tıkladıktan sonra açılan küçük pencere içinde bulunan Site ayarları bağlantısını takip edin. Site ayarlarında Flash’ın yanındaki açılır menü kutucuğuna tıklatın ve İzin ver‘i seçin. Bunu yaptığınızda Flash’ı, sadece belirli bir içerik için değil, web sitesinin tümünde etkinleştirmiş olacaksınız."

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Bu oyunu oynamak için en iyi tarayıcı yandex dir.

Bir kullan derim.

6. Görsel olarak gösterebilir misiniz?

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki rehberimizi inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Tarayıcıyı kapatıp açtığımda eski haline dönüyor.

Bu normal mi?

Normal ise zaten 1 kere izin verdiğimizde de sorun kalkıyor fakat sıkıntı şu kalıcı bir çözüm var mı :)

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durumu ile ilgili kesin bilgi aldığımda size dönüş sağlayacağım.

İyi forumlar.