flash player

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İŞİM=YOKETMEK tarafından 27 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba ben senelerdir vip üye olarak oynuyorum yalnız bilgisayarımda kırık windows var ..ve şuanda oyuna giremiyorum ...ne yapmam lazım...flash playerdan dolayımı oynama sayfası açılmıyor....acil bilgi lutfen

2. oben

oben User

ben hiç vip çekmem ben girebiliyorum belkide vip olduğun için daha torpilli bir yerden girmen gerekir.

.-muhammet_03-. bunu beğendi.
  3. arslanzero

arslanzero User

yeni istemciyi indirdim ama istemcide yazılar gözükmüyor ne yaptıysam olmadı oyuna girebiliyorum ama yazıları göremiyorum ( en son bilgisayarımdan dep diye bir şey yaptım bu seferde 64 bitlik yürütülebilir dosyalarda dep özniteliklerini ayarlayamazsınız böyle bir hata alıyorum yardım edin ) ++++++++++

4. kardesim bu neyaa adminlerden cevap bekliyoruz

5. hiç sorma yaaa yıllardır vip üye olarak oyna bir cevap bile veren yok ..

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

VİP üye olmanız oyunda ki avantajlar dışında bir avantaj sağlamamaktadır. Flash Player'ın desteğinin sonlanmasından ötürü Darkorbit artık istemciye taşınmıştır sadece istemci üzerinden giriş yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. wizz46500

wizz46500 User

istemci 5 dk de bir donuyor şakamı bu yaw