flax level satışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.Thanatos tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. biliyorum eskiden vardı bu uygulama ama artık nedeni bilmiyorum ama kalktı özellik biz yeni başlıyanlar oyunda flaxlarımızı 6 level yaptıktan sonra belirli bir miktarda satabiliyorduk.
    şimdi ise alarken katlanarak artan fiyatlar ve satarken gene sabit 100 bin crediye satılıyor buda biz yeni kullanıcılar için bir dezavantaj bunun için ya fiyatlar sabit 100 k ile satılsın yada 6 level de cüzi bir miktara satılabilsin

Herkese iyi forumlar.

2. Merhaba ,

Eskiden olan bu durum oyun hatasıydı ve biraz geç olsa da flax tamirleri ile ilgili düzenleme ile değiştirildi. Geri yapılır mı bunu şu anda bilemeyiz.

İyi forumlar.

3. biz bunu oyun hatası değilde biraz daha oyanamayı cazip hale getiren bir uygulama olarak biliyorduk

4. Merhaba ,

Uzun bir süre bu şekilde olduğu için herkes bunu normal olarak oyunun bir parçası sanıyordu. Yani bu şekilde düşünülmesi gayet normaldir.

İyi forumlar.

5. ama kıyamet modum istersek bu bir uygulama olarak gelebilir dimi ?

6. Merhaba ,

Bu konuda net birşey söylemek zor gelebilir de gelmeyebilir de yani kesinlik yok. Fakat en son yapılan güncelleme ile bu şekilde yapıldığına göre değiştirileceğini pek düşünmüyorum.

İyi forumlar.

7. gerek yok bence zaten açık artırmadık crdsitler geri gelio

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.