Flower Ganimet Birleştir Segmenti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pirate-Of-Sky tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Çiçek toplayıp mikrotransistör birleştirdikten sonra başka birleştiremiyorsun diyor, ama tek seferde 100 kere birleştirebiliyorsun. Bu şekilde olduğunu söyleseniz ben beklerdim ve etkinliğin sonunda birleştirirdim.

®©ARK©® bunu beğendi.
  2. karakule26

karakule26 User

aynen öyle bende farkettim böyle olursan daha sıkıcı olur oyun sürekli alsak daha iyi olur

bo3 kalkan yapacaktım baktım 1 kere yapıldı daha yapılmıyor çok saçma oldu yazık size DO

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki birden fazla içeriği tek seferde birleştire bilmenize rağmen; birleştirme işleminden sonra tekrardan birleştirme işlemi yapılamamaktadır.

İyi Forumlar.

4. WiccKyTr

WiccKyTr User

scrap prismatiumla da alabiliyorsun bunları, malesef mantık hataları çok. Raporlama yapılması gereken konu aslında sonuç olarak bir materyali birleştirden 100 defa almakla arka arkaya 100 defa almak arasında bir fark olmamasına rağmen bilgilendirme eksiğinden dolayı oyuncu mağdur oluyor tecrübe etmiş oldun en azından bir daha dikkatli olursun aynı hataya bende düştüm sonra scrap prismatium birleştirip öyle aldım.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki bizlere de bu yönde herhangi bir bilgi verilmemiştir. Ancak durum raporlara eklenmiştir.

İyi Forumlar.

WiccKyTr bunu beğendi.