Flower Ganimet Kutuları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve T-129ATK- tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. T-129ATK-

T-129ATK- User

merhaba bu çiçekleri topladığımız zaman katlayıcı ile toplasak faydası olurmu

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı daha uygun şekilde düzenledim ve gerekli konu bölümüne taşıdım.

Bu konu hakkında net bir bilgiye sahip olmasam da, ilgili kutular bildiğimiz korsan kutuları, Apocalypse kutusu, Obsidyen kutusu gibi kutular olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten dolayı katlayıcının etki edeceğini düşünmüyorum. Lakin genede ben takım arkadaşlarıma konu hakkında net bir bilgi almak için soracağım, söylediklerim doğruysa mesaj atmam :) eğer ki yanlış bilgilendirme işlemi yaptıysam hemencecik düzenleme ve yeni mesaj olarak sizlere paylaşacağım.

İyi Forumlar.

T-129ATK- bunu beğendi.
  3. ZupJr

ZupJr User

Katlayıcı etki ediyor. Katlayıcısız argesiz protokolsuz max 50 alınırken katlayıcılı argesiz protokolsüz 100 alınıyor. rge ve protokolle daha da fazla alınır.

BelongDemirhan bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Katlayıcı ve Kuratarılan Mal Protokolü etkilemektedir.

İyi Forumlar.

BelongDemirhan bunu beğendi.