FM başvurusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iphone5c1 tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iphone5c1

iphone5c1 User

Merhaba modum veya adminim ben 1 haftadan fazla süredir FM başvurusnda bulndum gerekenleri forumda yazılan e-mail adresine gönderdim ama geri dönüş yapılmadı supporta yazdım biz ilgilenmiyoruz dediler bende bu e-mailin kapanmış olduğunu düşünerek sizlere yazmayı düşündüm varmı bunun bir hal çaresi supportamı atıyım gerekli belgeleri yoksa sizemi atayım ilgilenirseniz sevinirim.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

CM-FM Başvuru Şartları

İlgili konuyu detaylıca inceleyiniz ve Bu konuda ki Forumu eksiksiz doldurup , ilgili mail adresine gönderiniz.

Eğer bunları yapıp , başvuru maili gönderdi iseniz ; Başvurunuzun , Hesabınızın ve İP Adresinizin kontrol edilmesi gibi bir çok durum olduğunda cevap gelme süresi uzundur. ( 1 Hafta - 3 Hafta arası değişebilir )

Öyle ki Başvuru Mail ' ini gönderdiğinizde , size bu konu hakkında bilgi içeren bir geri dönüş maili gönderilir.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ekim 2014
  3. iphone5c1

iphone5c1 User

tamam anladım modum teşekkürler iyi görevler

4. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.