fm bi bakabilirmisin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĐдĐдŞ_v§_¥ųŅų§[ĶєтЯ] tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özel bi konu var ödemeyle alakalı

bu daha önce karşılaştığınız birşey değil olayı anlatıyorum

ben sabah bi internet cafeden premium aldım. paypal ödemesi yapdı adam(internet kafeyi işleten elemandan rica ettim siz bnm yerime alın ben parasını ödeyeyim size diye).

şimdi mega hour da bi bakıyım dedim baktım o sabahki premium aldığım paypal hesabından direk alabiliyorum ancak hesap benim değil tanımadığım bi adamın. 5 liralık uri üzerinde denedim. hemen para-uri akışı yapıldı ve bana 15 bin uri geldi bende bu durumdan fazlasıyla rahatsız oldum.

sorum şu
    bu paypal hesabını silmenin bi yolu yokmu ?

ya gerekirse kara listeye falan sokun ben başkalarının parasıyla uri alabilmek istemiyorum

veya ödeme olayımı sıfırlatmak diye bişey varsa onu yapmak için nereye başvurabilirim

gemi benim ancak paypal hesabı başkasının

Son düzenlenen: 27 Nisan 2014
  2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Ödemeyi ancak kartın sahibi geri çekebilir. İnternet kafenin sahibi ile konuşun. Ayrıca supporta mesaj atınız.

3. sayın modum ödemenin çekilmesi geçici bi çözüm ben paypal hesabının benim ödeme şekilleri kısmımdan silinmesini istiyorum. 5 lira mühim bi para değil onu gider adama veririm ama orda 4 kere 330 bin uriye tıklayınca ortaya çıkan rakam 840 lira onu deneseymişim vay halimeymiş

4. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Paypal hesabınızı silmek için supporta mesaj atınız.

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Ne yazık ki başka bir çözüm yolu yok. Siz supporta yazın. Konudan internet kafe sahibini de haberdar edin. Supporttan gelecek maili beklemekten başka seçeneğiniz yok :(

6. ben en erken haftaya cumartesi gidebileceğim oraya off :( o zaman ben ayrıntılı bi mesaj atıyorum supporta artık cumartesi bakıcaz ne olmuş ne bitmiş :(

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Umarım sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz :) Başka sorunuz yoksa konuyu kilitliyorum ?

8. teşekkür ederim kilitleyebilirsiniz kolay gelsin... :)

9. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Teşekkürler size de kolay gelsin.
    Kilitlenmesi uygundur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.