FM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **RAHATSIZ** tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fmler yazdığım yazıları niye kaldırıyorsunuz? yazdığım yazılarda hakaret mi var? ne diye yazdığım yazıları siliyorsunuz? Benim yazdıklarımı siliyorsunuz da o boş cevaplar yazanın yazdıklarını niye silmiyorsunuz?
    sizin göreviniz değil mi foruma boş yazı yazanları uyarmak?

2. Merhaba ,

Kimsenin bir şeyi kaldırdığı yok sadece konu yerleri değiştirildi. Çünkü aynı konu ile ilgili peş peşe 10 tane civarında konu açtınız. Başka üyeler için gereksiz yazı yazdığını söylüyorsunuz peki sizin gereksiz olarak açtığınız konu ve yazdığınız mesajlar ne olacak ?

Kaç defa size bizim forumda yapabileceğimiz bir şey yok support'la iletişim kumanız gerekiyor diye yazdık.

İyi forumlar.

3. sayın fm benim şimdi kaldırdığınız sildiğiniz yazılar hangisi? Benim demin yazdığımı kaldırdınız sildiniz?
    Dünküleri sormuyorm ben ki dün 10 tane konu açmadım 1 tane açtım bununla o tekıaçtığım konuyu kaldırdınız ayrıca o isim adlı konu ve onu sormuyorm ben
    şimdi yazdıoklarımı sildiniz

ARES bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Sizinle alakalı olmayan bir konuda üyeye ithamlarda bulunarak uygun olmayan üslupla mesaj yazdığınız için sadece sizin mesajları değil konuyla ilgili olmayanlarıda sildim.

Şimdi son kez yazıyorum ;

Yaşadığınız chat ya da IP ban v.b. konusunda gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirip çözmeya çalışmanız gerekiyor. Foruma 100 tane konu açsanızda forum üzerinden bir şey yapamayız.

İyi forumlar.

5. fm burada boş boş yazı yazmak serbest mi?
    o yazabiliyord ben niye yazamıyorum.
    orada oyuncu yazısını yazmış 2 günndür giremiyorum diye fm de cevap vermiş değil mi?
    o ne yazmış oraya ne kadar zamndır giremiyorsun?
    orada ne yetkisi varda o şekilde yaıyor o yazıları onun yazdığı yazı rahatsızlık vermiyorda ben onu yazınca mı rahatsızık veriyor? ben burada size şu anda ne sordum? ben size burada chat banımı sordum ıp ban mı sordum da onları yazıyorsun buraya
    ne alakası var benim sorduğum soruyla o chat banı ıp banın ? göster bana nerde yazdım ben şimdi opnları da bana o cevabı yazdınız?

ARES bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Eğer bir derdiniz varsa lütfen support'la iletişim kurunuz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.