Bug / Oyun hatasi FORBİDDEN 403

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxthemexxx2 tarafından 28 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Support hala cevap vermedi. Hala açmadılar hesabı. Etkinlik vip katlayıcı indirim paketleri, terör etkinliği, lazer storm etkinliği. Kim telefi edecek bunu sayın modlar admınler bi söyleyin bakayım. Hata ben kaynaklı olsa bir sözüm yoksa sizinle alakalı bir sorun var burada kim telafi edecek ?

Hayır şuda var. Ne bir bug, ne bir program, ne bir 3. parti yazılım vs kullanan birisi değilim. İnsan gibi herkesin hakkına saygı duyan birisiyim ve buna göre oynuyorum. Sizin yaptığınız saçma bir güncelleme ve oyun ayarı yüzünden kendi param ile ben işkence görmek zorundamıyım, nerde görülmüş hangi oyunda var bu. Forum admınleri biliyorum o support ile iletişime girebiliyorsunuz. Şunların kulaklarını çınlatın etkinlik gidiyor bak açsınlar şu hesabı. Ne istedilerse verdim ha birde bana sakın "bu hesabın sizin olduğuna eminmisiniz" gibi cümlelerle gelmesinler ayarı bozarım. 2009 da açtığım hesabın kendi e mailinden yazıyorum adamlara. Açın hesabımı artık. !!!!:mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2018
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen daha önce açtığınız konudan devam ediniz. Bu konu kilitlenip arşive taşınımıştır.

Bu size son uyarım üslubunuza dikkat edin. Tekrari halinde forum kurallarınca ceza uygulanacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.