forbidden hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dragon-FALCON tarafından 11 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hesabım yaklaşık olarak 1 buçuk aydır askıda bu olay olmadan önce rütbem albaydı alt rütbeye farkım 6 milyondu ve dün itibariyle rütbemi kaybettim... bakın bu adaletsizliktir adamın 1 ayda 6 milyon rütbe kasmasınamı yakınayım yoksa 1 buçuk aydır şu saçma sapan sorunun düzeltilememesinemi yakınayım kendinizi benim yerime koysanız çok iyi anlarsınız benim halimi
    bunun karşılığı bize nasıl verilecek ben giden rütbemi geri alabilecekmiyim sırf sizin hatanız yüzünden olduğu halde, ne yazıkki geri vermeyeceksiniz. supporta yazıyoruz sunucu değişiminde askıda kaldığını umursamıyor bile bizimle ilgilenen doğru düzgün bir yetkili olsa bunların olacağını sanmıyorum
    son sözlerim bunlar sizlere oyununuzda başarılar dilerim darkorbitin sonuna gelmiş bulunmaktayım bu sorun düzelmezse kendi başınıza oynarsınız artık oyunu

2. Crypton

Crypton Guest

Merhabalar.
    Sizi gayet iyi anlamaktayım daha önceden de yazdığım konulara bakar iseniz bu hata raporlandı. Siz geminize ne kadar girmeyi denerseniz. O kadar sizi forbidden hatasından kurtarmamız zorlaşacaktır. Lütfen mail üzerinden takipte kalınız. Gerekli bir telafi durumunda forumdan bilgilendirme yapılacaktır forumu takipte kalınız...

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.