Forbidden Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RÜZGARINOĞLU_LAZ_2 tarafından 17 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Yakın zamanda açılan test sunucusuna deneme amaçlı ve size destek olma amaçlı bende girdim. Fakat çıkarken hesabımı orda unuttum. Ardından sunucu kapatılınca hesabım askıda kaldı. Hesabım Tr2-Tr3 sunucusunda. Oyuna girdiğimde ''You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.'' şu hatayı alıyorum ve oyun ''***'' şu url'de açılıyor. Fakat benim hesabım Tr2'de. Şuan o hesabıma giriş yapamadığım için yedek hesabımdan burda konu açıyorum. Yardım istediğim hesabın ID'si : Profili: *** bu. Yardımlarınızı bekliyorum.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Öncelikle belirtmek isterim'ki forumda iyi niyetle veya kötü niyetle olsun link paylaşmak yasaktır linkleri kaldırdım geminizin açılması için size buradan yardımcı olamayız , hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinden supporta mail atınız id no veya profil linki ile yazarsanız daha sağlıklı olur her ikisini'de yazabilirsiniz bu işlem biraz sorunlu olduğu için size hemen geri dönüş sağlanmaz biraz beklemeniz gerekecek.

Keyifli Forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.