Forbidden Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EnesBey tarafından 31 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EnesBey

EnesBey User

Forbidden hatası yüzünden supporta mesaj atıyorum ama bir türlü derdimi anlamıyorlar nereye ne yazmam gerek yardımcı olur musunuz?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresi ile buradan support ekibi ile iletişime geçiniz. Eğer biliyorsanız Üye-İD'nizi yazın. Support'ta gönderdiğiniz eski ticketlerden Üye-İD'nizi bulabilirsiniz. Aksi durumda oynadığınız sunucuda yeni bir hesap açarak sıralamadan pilot profilinizi bulup, başvuru metnine ekleyiniz ve durumu açıklayınız.

İyi forumlar.

3. EnesBey

EnesBey User

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum ama daha spesifik bilgiler vermem isteniyor neyi yanlış yapıyorum çözemedim.Üye İD'den kastınız user id mi game id mi?

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hesabınızın bu durumdan çıkarılabilmesi için support ekibin istediği bilgilere vermeniz gerek. Cevap maline sizden istenen bilgileri cevap olarak gönderin.

Üye-İD 8 veya 9 rakamlı olan hesabınızın sol üst kısındaki İD'dir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 31 Ekim 2018
  5. Eser

Eser User

-Gemi ID: 9 haneli geminizin ID ı dır.
    -Server ID: TR2 TR3 TR4 gibi.
    -Oynadığınız Kullanıcının profil linki
    -Görüntülediğiniz hatanın linki.
    -Görüntülediğiniz hatanın fotoğrafının linki(Yani fotoğrafını çek nete yükle linki supporta yolla yukarıdakı bilgiler ile)
    -Pilot Sıralamanız.

Yanlız bunların hepsini hesabın kendi E mailinden atın. Yoksa ikinci defa isterler ve kendi e mailinden at derler. Bunları atmak lazım...

6 gün oldu forbidden alalı support bana cevap vermiyor onu ne yapacaz. ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ekim 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba Eser bey,

Üyemize yardımınız için teşekkür ederim.

Size daha önce açtığınız konuda gerekli cevapların verildiğini düşünüyorum. Bundan sonra supportun cevabın beklemek gerek.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 31 Ekim 2018
  7. EnesBey

EnesBey User

Cevaplar için teşekkür ediyorum bi daha deneyelim bakalım konu kilitlenebilir.

Bu arada eski ticketlerda üye id mi göremiyorum bu normal midir?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ekim 2018
  8. Eser

Eser User

f12 ilede ID öğrenilir ama uzun hikaye. .d

Bu arada Paradoks "cevab" ne bu ?

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Size sorunu yaşamadan önce gönderilen cevap maillerinin alt kısmında üye İD ve diğer bir çok bilgi belirtilmektedir.
    Screenshot_13.jpg

İyi forumlar.

10. EnesBey

EnesBey User

Maalesef user ıd kısmı tüm ticketlarda boş konuyu kilitleyebilirsiniz teşekkürler.

11. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.