Forbidden Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Osmanaga191 tarafından 24 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Oynamaya bir süre ara verdiğim Tr4 sunucusunda ki hesabıma Tr4-Tr6 (yanlış hatırlamıyorsam) birleşmesi sonrasında oyuna giriş yapmıştım. Oyunu yaklaşık 1 saat oynayıp ardından sunucular bölümüne baktığımda test sunucusu açıktı, test sunucusuna tıkladığım anda FORBİDDEN hatası aldım. Bu hatayı yaklaşık 3-4 ay önce almıştım. Başka bir bilgisayardan/telefondan giriş yapmama rağmen yeniden aynı hatayı almaya devam ediyorum. Destek bölümüne bu şikayetimi ilettiğim zaman bana hatanın ne zaman düzeltileceğinin zamanını vermediler. Benim emek verip 4 sene oynadığım oyunun bir anda giriş yapılamaması gerçekten üzücü bir durum. Bu sorun hakkında kesin bir bilgi ile yaklaşılmasını istiorum.

Son düzenlenen: 24 Kasım 2018
  2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu yeni konu oluşturarak uygun bir bölüme taşıdım. Aldığınız hata ile ilgili olarak hesapların kurtarılması için script çalışmaktadır. Script hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    Çalışmanın önümüzdeki haftalar da tamamlanmasını bekliyoruz elimize ulaşan net bir tarih malesef bulunmuyor.

Lütfen forumda script çalışması tamamlandı duyurusunu yapılana kadar hesabınıza giriş yapmayı denemeyiniz!

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.