Forbidden Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SΛИCΛKTΛR tarafından 25 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giriş hatası alıyorum nasıl olucak nasıl acılçak bilmiyorum
    Desteğe yazdıgımda bir link verdi tıkladım ayın 12sinde script başlatıldıgını söyledi suan ayın 25i ve ben forbidden hatasını ayın 23 ünde yaptığım yanlışlıkla sunucu değiştirirken yaşadım böyle bir hata ile karşılaşıcağımı bilsem inanın tıklamazdım ve bir hata yüzünden bu kadar bekletiliceksek cidden oyunu bırakalım
    Birçok etkinlikten mahrum kalan arkadaşlarımız var ve
    Kendim için konuşuyum
    Hesapta vip falan var süresi bitiyor gün geçtikçe
    Ve emektar esnaf adamım benim tek boş günüm cumartesi pazar günleri oluyor hani oyuna girip o günlerde zevk almam gerekiyor ama desteğin verdiği cevaplar cok can sıkıcı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği konu başlığının ve içeriğinin tamamının büyük harfle yazılması yasak olduğu için düzenledim, tekrarı halinde ceza alabileceğinizi unutmayın. Duyuruda söylendiği gibi çalışma başladı ve devam ediyor, lütfen sabırlı olunuz.Ayrıca duyuruda da belirtildiği gibi ''Lütfen bu süreç içerisinde hesaplarınızı çok fazla kurcalamayınız.''

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 25 Kasım 2018
  3. hocam desteğe de yazdım sizede söylüyorum bir tarih verinki bizde ona göre haraket edelim

4. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

Merkez Ekipin bize verilen kesin bir tarih bilgisiyok ne yazik ki. Sorunun ilerleyen günlerde mutlaka düzeleceğini sizlere aktarmaktayım, sorunun düzeldiğinde sizlere üst birimlerimiz gerekli duyuruyu forum ve resmi Discord sunucusundan yapacaklardır.
    Lütfen sizden tek istediğimiz bu süreç içerisinde hesaplarınızı çok fazla kurcalamayınız.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Kasım 2018
  5. inanıyorum ki o 1 hatfalık dilimde gene açılmıyıcak ve gene 1 hafta denilicek daha ne kadar vipimiz gidicek sıralamadan düşücez ?

ve telafi göndericekmisiniz onuda bilmiyoruz ve o telafiler ne kadar yeterli olucak

6. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Forbidden hatası alınmasının ve script çalışmasının uzamasının tek sebebi ne yazık ki oyuncularımızdır. Okuyup ve kabul ettiğiniz giş kurallarında bu mevcuttur.

6.1 İlgili oyun veya hizmetlere ait oyun talimatları ve oyun kuralları oyunun/hizmetin ilgili web sayfasında duyurulur.

Forumlar özellikle duyurular yapıldı ve şuan özellikle üstüne basarak söylüyoruz.
    Script çalışması devam etmektedir. Forbidden hatası alan veya inaktif olan hesaplar lütfen forumda duyurusu yapılana kadar hesaplara girmeye çalışmayınız.

İyi forumlar.

7. Admin Tahmini Ne Kadar Sürecek daha Artık kesin bi bilgi verin bizde rahatlayalım

8. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Mümkün olduğunda kısa sürede gerçekleşmesi planlanıyor net süre ne yazık ki paylaşamıyoruz. Forum ve discord üzerinden tamamlandığında duyurusu yapılacaktır takipte kalınız.

İyi forumlar.

9. kusura bakmayın bunu söylemek bana düşmez ama daha birbirinizden haberiniz yok.

Merkez Ekipin bize verilen bilgiye göre 1 haftada düzeleceğini sizlere aktarmaktayım, sorunun düzeldiğinde sizlere üst birimlerimiz gerekli duyuruyu yapacaklardır

diyor moderatör ve sizde süre veremiyorsunuz .

10. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Aynı süreyi bende veriyorum mesajlarda genelde . Ama evet haklısınız bu sefer o süreyi belirtmedim . 1 haftaya çözüleceğini belirttiler fakat oyuncuların çalışma devam ederken hesaplara girmeye çalışması süreci zorlaştırıyor . Bu yüzden net tarih belli olmadığı için belirtmemiştim. Yoksa bize söylenen 1 haftaya tamamlanacağı yönünde.

İyi forumlar.

11. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Lüften tek satırda yazmaya özen gösteriniz. Mesajlarınızı birleştirdim.
    Gerekli cevaplar daha önce verilmiştir. Beklemeniz gerekiyor.
    Forumda özellikle duyurular yapıldı ve şuan özellikle üstüne basarak söylüyoruz.
    Script çalışması devam etmektedir. Forbidden hatası alan veya inaktif olan hesaplar lütfen forumda duyurusu yapılana kadar hesaplara girmeye çalışmayınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.