Forbidden Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_mustafa_X tarafından 5 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaklaşık 2 ay oldu bu hata olalı artık bıktım her gün açılmıştır diye deniyorum daha tahamülüm kalmadı yakında darkorbit i bırakma gibi bir düşüncelerde oldu aklımda bil yardım edin işte gemimin oyundaki ismi
    ☆ΞŦSΛΠΞSΛVΛşçı☆ƮüΓК

2. Kullanıcı bulunamadı diyor kardeşim. Umarım yakında açılır.

3. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Forbidden hatasının uzamasının sebeplerinden biri her gün giriş yapmayı denemenizdir.Lütfen forumda duyurusu yapılana kadar hesaba giriş yapmayınız.Her denemenizde süreç uzuyor. Sorun en kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar.

4. çok teşekkür ederim bu güzel bilgi için peki yaklaşık ne kadar sürer tahmini bir şekilde ?

5. ewy sagol kardeşim

6. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Teknik ekip elinden geldiğince hızlı bir şekilde çalışıyor. En kısa sürede tamamlanacaktır.Fakat lütfen duyuru yapılana kadar açılmış mıdır diye giriş denemeyin.

İyi forumlar.

7. teşekkür ederim mod bey hayırlı geceler :)

8. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. peki konuyu kilitlersem herhangi bir sıkıntı yada hesapı kurtarmanızda bi gecikme olurmu ? ona göre diyecegimde ?

10. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Hayır hesap kurtarma ile forumun bir bağlantısı bulunmuyor . Siz kilitlemeden sonra resmi duyuruyu bekleyin ve duyuru gelene kadar hesaba giriş yapmayın yeterli.

11. tamam o halde kilitleye bilirsiniz Tekrardan teşekkür ediyorum Hayırlı geceler

12. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.