Forbidden

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAYSERİSPOR tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık bu konu ciddiye bindi yeter oyunu bırakma seviyesine geldik forbidden 403 diye hata neredeyse 2 aydır giremiyorum script diyip oyalıyorlarmi anlamıyorum script tekrardan başlamış bilginiz varmı bu arada supportta felan yazdım ID mi hatirlamiyorum ama nickimi bile hatirlamiyorum giriş adımı ve şifremi hatirliyorum eğer supportta yazdığımızda açacaklarsa ID mi nasıl bulabilirim sıralamada bulamadım nickimi hatirlamıyorum

2. Merhaba,

Oyuncu hesabınızı farklı bir hesaptan bulamıyorsanız bu konuda size yardımcı olamayabiliriz.
    Script tekrardan çalışmaktadır , yakın zamanda güzel sonuçlar geleceğini umuyoruz.
    Sizin hesabınızda da bu sorun olduğundan olumlu sonuç elde edildiğinde hesabınıza girebilirsiniz.
    Sizden tek istediğimiz bu süreç içerisinde hesabınıza girmeye çalışmayınız.

İyi forumlar.

3. Nerden haberim olacak çok önceden başka bir e postaya kaydettim hesabıda hatırlamıyorum

4. Merhaba,

Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yoktur.
    Hesabınızın mailini hatırlamaya çalışın .
    Destek ekibiyle iletişime geçip gerekli yardımı talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Script bittiğinde sizin haberiniz olacak mı ?

6. Merhaba,

Evet konu hakkında bize bilgi gelecektir.
    Siz oyuncularımız içinde forumdan duyuru olarak gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

İyi forumlar.

7. Tamam teşekkür ederim inşallah bir an önce kavuşuruz

8. Merhaba,

Rica ederim.
    Şuan için konunuz sonuçlandıysa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

9. bilmiyorum forumda yeniyim mazur görün nasıl kilitleniyor

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Gerekli cevabı aldığınızı düşündüğünüzde ''konuyu kilitleyebilirsiniz, konunun kilitlenmesi uygundur'' gibi ifadeler kullanarak bizlerden konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz :)
    Şu an bu yönde bir isteğinizin olacağını bildiğim için konu kilitlenmiştir. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.