Forbiden Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SUNGURLAR tarafından 9 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

öncelikle merhabalar vip üyeliğe para ver indirimepara ver tp şerefe para ver 3 oyuncu yasaklansın diğer oyuncular gemilerini geliştirsin 3 ay gemin uyusun rütben düşsün iyice oyunu kumara çevirdiniz bir kağıda adalet yaz bir köşede yak sorumsuz bir yönetim var supporta yazdım bana 1 ay önceki forum yazısınıı atıyor bu sorunu düzeltin kısa bir zamanda tp şeref desteği para için her hafta getirmeyi biliyorsunuz bunuda almanya ekibine gönderin benimle aynı görüşte olanlar +1 ile desteklesinler teşkkürler şimdi konuya yardımcı olmuyacak moderatörler sadece üslübunuza dikkat edin cevabı alıcam ya sabır..

2. Arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Nedir bu hatadan çektiğimiz. Bu script olayı yalan oldu. Yılan hikayesine döndü.

SUNGURLAR bunu beğendi.
  3. +1 katılıyorum

SUNGURLAR bunu beğendi.
  4. Bu sıkıntının artık support çözmesini istiyoruz. Forumdan support suporrtan foruma yolluyorsunuz yeter.

5. Gerekirse tekrar bigpoint portalını açın bir şekilde hesabınıza kavuşalım.

6. SUNGURLAR

SUNGURLAR User

oyuncuları bahane ediyorlar işte uyarı yapmamıza rağmen oyuna giriyorsunuz bigboint portalı kafanıza göre kapatıyorsunuz sonra suçlu biziz

7. Uyari duymayan bilmeyen bir çok kişi her gün girmeye çalışıyor. Onların sıkıntısını niye biz çekiyoruz ?

8. Sürekli yenilik oyuna getirmek yerine kalıcı bir sorun hâline gelen forbidden hatasını düzeltmeye çalışırsanız sıkıntı çıkmaz bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.