forbiden kaybetiklerimiz telafisi olmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 1 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba serverler birleştikten sonra ben başka sunucuya girmem sonucunda forbiden hatasına yakkalandım takvimde oil vardı ve o ayın sonlarında server birleşiminde telafi ödülü dağıtıldı bizim hesaplar forbiddende olduğu için biz alamadık forbidende de beklediğimizden dolayı hitaç kapsüllerimiz kayboldu dönüştüremedik ve etkinliklerden muaf kaldık forbiden de kaldığımız için ayrı bir telafi ödülü beklemekteyiz ben aylarca bekliyorum ama daha kaç ay geçmesi lazım bilmiyorum
    1 server birleştirilmesinden dolayı telafi ödülünü alamadık
    2 takvimdeki oili alamadık ve promeriyum kapsülerimiz çöp oldu
    3 etkinlik görevler yeni gelen kutular buz veren kutulardan yararlanamadık forbidenden dolayı
    4 forbidende aylarca kaldı hesaplarımız onunda telafi ödülünü beklemekteyiz
    ve yabancı olan adminler forbidene giren oyuncuların hesapları aktif olan serverlerine atılar sorunu çözdüler bizim adminlerimiz tek tek uğraşamayız gibisinden söyliyip forbiden scrip çalışmasının bitmesini söylediler 4 ay oldu halen bekliyoruz ödüleri biz oynayamıyorduk diye millet etkinlikten sırlama kasıp önümüze geçti bu telafiyi supporta bildiriyorum ama support görevllileri bilmiyorlar

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Lütfen aynı konuyu birden fazla kez açmayınız.

Eski konunuz linki buradadır. Konu ile ilgili başka sorunuz varsa daha önce açtığınız konuya mesaj atarak sorabilirsiniz.

Eski konuda gerekli cevap verildiği için konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.