Fordbidden

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1111123 tarafından 16 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1111123

1111123 User

oyuna girememe
    You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server
    bu nedir hesaba giremiyorum

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2018
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca konu başlığını tamamen büyük harfle yazmak yasaktır. Konu başlığını düzenledim, lütfen tekrar etmeyiniz.

Hatanın çözümü için Supporta id: ve nick'inizi yazarak hatayı yazarsanız çözüm sağlanabilir.
    buradan oyuna müdahale sağlayamıyoruz anlayışınız için teşekkürler.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2018
  3. Hesaba giremiyorum idimi nasıl görecem yardım edermisiniz lütfen o kadar emek boşa gidecek

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Supporta eski attığınız mail varsa oradan görebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. cxxc1

cxxc1 User

*** aynı sorun bende de var suporta yazdım ve 2 gündür bekliyorum hala dönüş yapılmadı böyle giderse ay sonu premium ödülünü alamayacağım lütfen ilgilenin artık

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Forumda link paylaşımı yasaktır.

Bu sorunun tek çözümü supportun müdahilesini beklemektir. Lütfen sabırlı olun.

Iyi forumlar.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Lütfen sabırlı olun, yoğunluktan dolayı geç cevap yazabilirler.

Iyi forumlar.

8. exsel121

exsel121 User

Merhaba aynı sorun bende de mevcut. Support`a yazdım fakat neden böyle bir sorun oluştu ? Ne kadar sürede düzelir acaba ?

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Birleşen serverler tr4 ve tr6 ya birleşme sırasında veyatta sonrasında server değişitirerek girmede oluşan bir problemden sebeb sizlerin o serverlere tıklayıp girmesinden kaynaklı oluşan bir sorun çoğ kişi birleşen servere bakmak için girdğinden dolayı bu tür bir problem var oyuzden yoğunluk söz konusu buyüzden gecikebilir lakin geminleriniz en kısa sürede açılacaktır.

İyi Forumlar.

10. exsel121

exsel121 User

Teşekkür Ederim.

11. aynı sorun benimde başıma geldi 3. güne giricek yarın supporta yazdım cevap yok bizim çözebileceğimiz bişey olamaz mı peki ne biliyim tr yazısının yanına 1 veya 5 yazıp refresh yapmak gibi bikaç şey denedim sonuç aynı ama supportda haftasonu ilgilenmiycek 2 günde geçti salı günü falan ilgilenicekler tahminimce o zamanda gelen mailde idnizi verin diycek ben geri dönücem id ye ulasamıyorum diye diğer hafta yapcaklar mağdur olmamak için support çalışanlarının bu konu ile ilgili bi çalışma yapması ve bir kaç gün yoğunlaşmasını isterdim ki ne yazıkki darkorbit tr sunucusunda support çalışan sayısının çok düşük olduğunu düşünüyorum bu kadar geç döndüklerine göre çok eskiden support konuları daha iyiydi çünkü oyuncu sayısı çok yüksekti ama aksatılmıyodunuz şimdi eskisi kadar online olmadığı halde neden bu kadar geç dönüş oluyor anlamış değilim sonuçta oynayan kaç insan kaldı şu oyunu türkiye serverlerinde heleki server birleştirme işlemi çok baştan savma serverler birleşik ama açık kalmış mesela serveri direk kopyala yapıştır yapıp eski serveri kapatmamışlar resmen oyun lagdan kırılıyo her hafta sonu biz demiyoruz ki her zaman mükkemmel olunmalı ama çok göz ardı ediliyor gibime geliyor eğer bu kadar göz ardı edilmeseydi birleşen serverler daha düzgün bi şekilde kapatılırdı gereksiz sunucuyuda lag olan serverler için kullanırdınız bir iki gün kafa yorarak çözüme ulaşılacak şeyler değil belki ama deneme yanılma yöntemiyle sonuca ulaşabilirsiniz kimsede size laf yapamaz bir daha ama kimsenin işine gelmiyor gibi artık bazı konularda yoğunlaşılmalı eskisi gibi adminlerinde bu konularla ilgili yapabileceği şeyler olduğuna inanıyorum mesela bu konuyu daha önce forumda dillendirseniz yada herhangi bir canlı yayında böyle böyle bi durum var oyunda bi hata var birleşen serverlerden diğerine geminizde tıklarsanız geminiz bugda kalır diye bu kadar zor duruma düşmezdi kimse mağdur olmazdı bes dakika ayırarak hem kendileri için hem diğer insanlar için sağlıklı zaman geçirme açısından daha hoş olurdu çünkü kimse supportun bu konuda basını agrıtmazdı ama şimdi hem kullanıcı hem destek ekibi zaman kaybedicek ufak tefek şeylerden insanları bilgilendirmezlerse bu böyle devam eder

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Support ekibi mümkün olan en kısa zamanda cevap vermektedir.Lütfen sabırlı olun.

Ne yazık ki sizlerin bu durumla ilgili support ekibin müdahilesi olmadan yapabileceğiniz bir şey yok.

Supportun hesabınızı bulabilmesi için hesap İD'nizi talep etmesi normal karşılamak gerek. Eğer hesap İD'nizibilmiyorsanız yeni bir hesap açarak sıralamadan kendi geminizin pilot profilin support başvuru formuna kayd etmeyi unutmayın.

Buradaki duyuruda daha önce yazıldığı gibi, sunucu birleşimi sırasında hesabınıza giriş yapmayı denerseniz, hesabınızın teknik müdahele olmadan erişilemeyeceği belirtilmiştir.

iyi forumlar.

13. .maxpayne

.maxpayne User

benim de birleşme sonrası havoçlarm gitti yardım eden yok

14. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Supporta mail atmalısınız bu konu hakkında forumdan size yardım edemeyiz supporta mail atmayı bilmiyorsanız ekleyeceğim resim ile support ile iletişime geçebilirsiniz.

upload_2018-9-30_2-24-5.png

Keyifli Forumlar.