form admini burda mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ATREUS tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ATREUS

ATREUS User

benım formdan banım acılması lazım di neden hala acılmadı

2. Merhaba,

Hangi hesap?

İyi Forumlar.

3. ATREUS

ATREUS User

__Veryon konu kitlenebilir

hala acılmadı neden cvp alabilirmiyim kardesim banı haksız yere aldım yetmemıs gibi banım acılmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2015
  4. Merhaba ,

Şu an kontrol ettim ve ceza süresi bitti gözüküyor. Açılması lazım fakat neden açılmadığı konusunda bilgi bulamadım.

İyi forumlar.

5. ATREUS

ATREUS User

onunuze gelen herkese kapsul verdınız bizim sanslarımızı caldınız bu saatden sonra hıtac kapsulu almam etkınlıklere para harcama ısım bitmişdir. (bunu veryon yazdı arkasından otekı hesaba girdim)

al işte belesden gelene 100k uri gelmiş adalet bumu adalet anlayısınız dicek yok real parayla kapsul aldık ona bısı yok beles gelene hediye var helal olsun ( bunu da yaz. yazdı )

alt alta yazılmıs ve ardarda acılmıs hesaplar dan yazılarda nasıl bir destek gordunuz anlamadım olay su yukardakı yazının tam olarak tamamlanmasıydı ve ben bu banı haksız yere aldıgım yetmemıs gibi bide banım acılmıyor bır gun daha beklıyorum kiyamet admın burdakı ban almaı saglayan sey ne al işte diyerekden sitemle baslıyor zaten ii okusanız buna ban atmazdınız.

6. Merhaba ,

İlk olarak mesajları okudum ortalama olarak bir birine yakın mesajlardı. Sonra IP konrolü yaptım iki hesap aynı IP'den çıktı. Forum kuralları gereği gerekeni yaptım. Şu anda normal olarak süre bitmiş ve ban kalkmış olması gerekiyor. Fakat hala devam ediyorsa maalesef sebebini bilmiyorum. Yaptığım kontrollerde açılması gerektiği gözüküyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.