forum açma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.Uçar tarafından 29 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

bende sağ üst köşede ara butonunun altındaki forum oluştur butonu kayboluyor yeni mesajlar kısmına giriyom orda acılan formların altında yeni başlıyanlar var mavi yazıyla ona tıklıyom sonra form oluştur butonu geliyor form kulanma kılavuzuda hiç yardımcı olmuyor orda bilgi yok bonuşa bu konunun altına linkini vermeyin

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Yeni konu açmakta mı sıkıntı çekiyorsunuz ?

Kumanda merkezi, arşiv v.b. kategorilere sadece yetkililer konu açabilir.

Bunun dışında bir sorun yaşıyorsanız daha açık bir şekilde ifade edermisiniz ?

İyi forumlar...

3. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

yukarda anlatıgım şekilde yapınca tek forum acabiliyorum onundışında hiç bir şekilde hiç bir yerde forum acamıyorum yani
    yeni meşajlar kısmına giriyom orda formum başlıkları altında yeni başlıyan yazıyor ona tıklıyom sonra forum açma butonu görünüyor bende

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Form oluştur dediğiniz "Yeni Konu Aç " sanırım.

Ana forumlara konu açamazsınız mesela Etkinliklerle İlgili S.S.S. bölümüne konu açamazsınız içerisinde bulunan Teknik Etkinlik Konuları bölümüne girerek konu açabilirsiniz.

Dediğim şekilde konu açarken sıkıntı yaşıyorsanız tekrardan hangi bölüme konu açmak istediğinizi belirterek bize dönüş yapın ilgili yerlere ileteyim.

İyi forumlar...

5. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

tamam teşekürler dediğiniz gibi oluyor
    konu kilitlenebilir

6. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ayrıca bazı bölümlere üyeler konu açamıyor.O bölümlerde konu açma butonu yoktur.

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.