Forum adımı nasıl değiştirebilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trbotu tarafından 1 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trbotu

trbotu User

[​IMG] Rica etsem yardımcı olurmusunuz ?

Forum adımı nasıl değiştirebilirim

Bu trbotu nik yüzünde 1 ay ban yedim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2019
  2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

İsminizi siz değiştiremezsiniz. Support'a bu konuda bir bilet oluşturun ve isim değişim gerekçenizi belirtin, uygun görüldüğü takdirde değiştirilir. Lakin şunu da belirteyim: İsmi seçen sizsiniz ve bu isim açıkça kurallara aykırıdır, isim değişikliği talebiniz reddedilirse de bu isimle forumda bulunmanıza izin veremeyiz. O zaman bu hesabınızın forumu yasaklanır ve yeni kurallara uygun bir üyelik ismiyle yeniden açmanız gerekir.
    Ayrıca üyelerin her türlü link paylaşımı yasaktır, mesajınızı düzenledim, tekrar etmeyiniz lütfen.

İyi forumlar dilerim...

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. trbotu

trbotu User

BETERBÖCEK Ne yazman gerek yardım cı ol bilirmisniz

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Yukarıda ki mesajımda net bir şekilde yönlendirmesini yaptım, lütfen okuyunuz.

İyi forumlar dilerim...

5. trbotu

trbotu User

emeklerim hep boşuna gitcek 5 ay dır bu oyundayım ben

BETERBÖCEK Peki tşk ler inşallah olur

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Ard arda da mesaj yazmayınız lütfen.
    Siz beni yanlış anladınız, bu isim sebebiyle hesabınızın sadece forum uzantısı banlanır. Tıpkı Chat banı aldığınızda oyunu oynayabiliyor veya foruma girebiliyor oluşunuz gibi. Yani oyunda bir ihlal yapmadıkça veya forumda çok üst bir hata yapmadıkça hesabınızı etkileyecek bir durum değil, endişelenmeyin. Ama lütfen bundan sonra da aykırı isimler ile hesap açmayın, forum rumuzu almayın.

İyi forumlar diliyorum...

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. trbotu

trbotu User

BETERBÖCEK Yazdım support inşallah olur yardımınız için teşekkür ederim

oyuna girerken kullanıcı adını trbotu kulanıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2019
  8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Lütfen alt alta yazmayınız, ikinci kez uyarıyorum sizi üçüncüyü yapmamanızı rica ediyorum.
    Giriş isminizi güvenlik gereği paylaşmamanızı öneririm ve yine bu ismi kullanmanız hesabınız için bir risk oluşturur mu bunun kararını Support verecektir.

İyi forumlar dilerim...

9. trbotu

trbotu User

suppor ne zaman cevap verir

10. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Mailinize gelen otomatik mailde bu gibi bilgiler mevcuttur, inceleyebilirsiniz. Ama ben yine de belirteyim: Genellikle 2 iş günü içerisinde dönüş yapılır.

İyi forumlar diliyorum...

11. trbotu

trbotu User

***Support ile geçen konuşmaları paylaşmak yasaktır.

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi.bun yazmış bune Şimdi BETERBÖCEK
    Kullanıcı, bu destek isteğini gönderdiğinde oturum açmamış. Kullanıcı verileri
    doğrulanmadı..ric etsem Artemis.
    ADMİN BAKABİLİRMİ

sevgili yönetici.-kullanıcı Adım uygunsuz nick kabuledildi ben bunu kotu amacla
    koymadım ve bilmiyordum kullanıcı adımı deistirmek icin sizden yardım istiyorum
    saygılarımla....yazdım ve lütfen hesabınıza giriş yaparak bizimle iletişime geçiniz aski halde size yardımcı olamayız yazzın gordum bune Şimdi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 May 2019
  12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda kullanıcı adı değiştirilmesi mümkün DEĞİLDİR. Ayrıca aynı konu içerisinde birden çok kural ihlali yapıldığından gerekli cezai işlem uygulanılmış olup, konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.