forum adminleri lütfen duyarlı olun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve STARFORCE93(D!T) tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. biz bir konu açınca bazen cavabını yazıyorsunuz direk konuyu kitliyorsunuz (benim aradığım cevabıda yazmıyorusnuz) benim altına yazacağım cevabım var belki, konuyu hmen kitlemezseniz iyi olur kasma sorunu var demişim adam demişki yok tmm ben sana bişey demeyim falan filan bide atar yapıyo ayıp gerçekten ben sadece oyunda bir sorun varsa ilgilenin dedim atar yapmaay lüzum yok

bunu diyen arkadaş rehber forum modu ben diyorumki çerezleri falan temizledim bunun için uyarı yapmayın diyorum adam bana sen gardını baştan almışsın yo şu yok bu ben ne dedim ya ! sorun oyundaysa ilgilenin bi zahmet dedim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2015
  2. Bu konuda katılıyorum.Bazı modlar konunun cevabını verdiğini düşünüp direk kapıyor.Belki cevabımızı alamadık yani niye hemen kapıyorsunuz ki.Sonra yeni bir konu açılıyor forum kirleniyor gereksiz yere.Bazı modlar soruyor ama haklarını yememek lazım.

3. Selamlar;

Arkadaşlar oyunda kasma sorunları genel olarak kişisel kullandığımız bilgisayarlar,internet hızı vb. şeyler yüzünden oluyor.Bizim sizlere önerebileceğimiz çoğu şeyi zaten bilgisayarla az çok haşır neşir olan kişiler biliyor bu sebebten ötürü sizinde anlayışlı olmanızı bekliyoruz.
    Bunun haricinde ki sorunları zaten merkeze iletiyoruz rapor halinde ve bize sorun gerçekten tüm kullanıclar için olan birşeyse düzeltildi veya üzerinde çalışılıyor diye geri bildirim yapılıyor ve sizlere iletiyoruz bunları.

İyi forumlar.

4. Sadece konuyu kullanıcı istemeden kilitlenmesi konusuna katılıyorum. Konu sahibinin başka soruları veya konu ile ilgili çözemediği bazı soruları olabilir. Bir konuda üye bir şey sormuştu ama cevaplanmadan kilitlendi. Yetkili arkadaşlarımızın bu konuda daha dikkatli olması gerekir.

5. Merhaba ,

Arkadaşlar bazı konuları hemen kapatmıyoruz bazı konuları ise çok fazla açık tutmuyoruz. Bunu sebebine gelirsek ;

Forumda Konular Neden Kapanır ?

konuyu inceleyebilirsiniz.

Genel olarak forumda çözüme kavuşmayan yada çözülmeyecek konuları kapatıyoruz.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.