forum avatar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. foruma avatar yükliyemiyorum 200x200 üstü denedim hiç bişey yüklenmiyor birde hep eski avatar kalıyor bir hatamı var yardım lütfen :)

2. Merhaba ,

En son düzeltildi diye hatırlıyorum. Resim formatı uymuyor yada kb olarak boyutu uymuyor olabilir.

İyi forumlar.

3. jpg formatında atıyorum 750x750 95kb - 200x200 18kb - 100x100 8kb -250x250 25kb hepsini denedim eski avatar duruyor siliyorum yenisini yüklüyorum yine eski avatar geliyor.

4. Merhaba ,

Avatar yükleme kısmında hangi format , boyut v.b. şeyler gerektiği yazıyor olması gerekiyor. Şu anda ben bakamıyorum. :)

İyi forumlar.

5. En az 200x200 pixels bir resim kullanmanız önerilir. sadece bu yazıyor boyut olarak 39kb kısıtlama var. ne yapıcam şimdi

6. Merhaba ,

Şu anda net bir bilgim yok maalesef. En son bu avatar yükleme sorunu düzeltilmişti diye biliyorum.

İyi forumlar.

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Uygun formatlarda resim yüklemeyi deneyin bende r üye hesabı açıp oradan deneyeceğim eğer aynı sorun bende de olursa konuyu teknik ekibe iletirim

Iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.