forum ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asterix_v2.0 tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modlarım bana verdiğiniz ban haksızdı ben kimseyi kışkırtmadım sadece hakkımı aradım özgürlüğüm nedeen çiğneniyor benim?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kimseye hakkedilmeyen cezalar bu güne kadar verilmemiştir lütfen bundan sonraki yazımlarımızda biraz daha özverili davranalım 2 modumuzda size ayrı ayrı cezalar verdiyse bunda vardır bir şey lütfen sakince yorumlarımızı yapalım.

3. hakkımı aradım sadece birşey yok ki orda 30 kişi aynı şeyi yapıyor neden birtek ben ban yedim o zaman
    Bana gareziniz mi var
    konuya güncel yazıyorum diye uyarıyorsunuz napiyim 3 sayfa geride konu gören mi var en öndekiler sürekli güncel güncel ben bir kere diyince uyarı alıyım

ayrıca ekliyorum daha soruma cevap almadan konularım kilitleniyor

4. Merhaba ,

Forum kuralları dahilinde olduktan sonra kimseye ban cezası vermiyoruz. Size göre normal olabilir fakat yazdığınız yazılardan sorumlusunuz. Forum Kuralları 'nı okumanızı tavsiye ederim.

Ayrıca hatırlatmak isterim ; forum kurallarını birebir uygulamıyoruz yani bir çok kuralda esnek davranıyoruz.

İyi forumlar.

5. ŞİZOFREN

ŞİZOFREN User

tr 1 oyuncunsuyum az once banlandım ▒★★ĠēηēЯâŁ★♣дηģēŁ★★▒ bu şahsın konuşmasınıda ıncelermısınız rica etsem

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir.

Gecikmeden supporta sorununuzu bilidirn forum üzerinden bizlerin bakma yetkisi yoktur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.