forum banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ORHAN tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ORHAN

**ORHAN User

benim iki tane oyun hesabıma forum banı attınız demin bir tane fm niz kendine yakın birini korumak için ve burada her konunun altına gerekli gereksiz kendisini ilgilendirmeyen şeylere okumadan anlamadan cevap yazan birisini korumak için ve baktım ıp ban da atmış üstüne ve ıp banı kaldırmışsınız şimdi yakışıyor mu bu ?
    diyorsunuz biz büyük bir oyunuz bu şekilde mi büyük oluyorsunuz o fmlerle mi büyük oluyorsunuz? Kendilerine yakın olan oyuncuları korumak için bunlarıı yapan yöneticilerle mi büyük oluyorsunuz?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Siz üyelerimize gereksiz bir şekilde olumsuz davranışlar gösterip lüzumsuz gibi kelimelerle anarsanız onların yardımlarını mesaj kasmak olarak adlandırırsanız tabi ki de forumda ban alırsınız. Burada yazarak bir şey elde edemezsiniz supporta yazın oradan eğer banınız haksız görünürse bana gereken yapılır.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.