Forum Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, dün akşam foruma girdiğimde 1 günlük forum banı aldığımı gördüm. Sebebi yazmıyordu, acaba sebebini nasıl öğrenebilirim?

2. Merhaba ,

Normalde bizler sebepleri yazıyor fakat demek sizlere gözükmüyor. Hatırladığım kadarıyla bir takım programlar ile ilgili yazdıklarınızdan dolayı ceza almıştınız.

İyi forumlar.

3. Andromeda modum cevapladı sorumu. Gmail şifre kırıcı programdan bahsettiğimden ban almışım. Halbuki orada bir arkadaş gmail şifresini unutmuş nasıl bulabilirim diyor bende mecbur böyle yazdım başka bir çözümü yok sonuçta haksız mıyım?

4. Merhaba ,

Kendinize göre haklı olabilirsiniz fakat burası Darkorbit Resmi Forumu'dur. Bu tür programlar yasal değildir. Yasal olarak bu tür bilgi ve paylaşımlar cezalara neden olabilmektedir. Yasalar dahilinde yapılabilecekleri zaten bizler yazıyoruz. Fakat yasaların dışındakilere karışamayız.

Umarım anlatabilmişimdir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.