Destek Forum Banının Açılması İsteği

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve .RiMuRuRu. tarafından 26 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Merhabalar modum.
    Öncelikle bu benim yan hesabım. Asıl hesabım ALUCARD-BeRsErK
    Ancak bu hesabım, imzası yüzünden 6 şubata kadar ban yemiş. Altı üstü bir imza yüzünden banlandım. Yani, ne küfür etmişim ne de terbiyesizlik yapmışım. Acayibime gitti bu ban kısacası.
    Banımın kaldırılmasını istiyorum. Banım açılınca ilk işim imzamı değiştirmek.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    ( Not: Yanlış anlaşılmasın, imzam öyle ahlaksız bir şey değildi. Gif resmi koymuş idim sadece. O da kurallara aykırı imiş. )

2. Talihsiz bir durum olmuş, normalde bu tür durumlarda ilk ihlalde uyarı yapılması gerekiyor banlamadan önce bildiğim kadarıyla, keşke discord üzerinden falan adminlere yazsaydın şimdi de gelip yan çarla foruma girdin diye ban atmasınlar.:)

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  3. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Discorddan ulaşayım olmazsa.
    Valla buna da ban atarlarsa, başka bir hesap daha açarım :D

4. Discord da pek tekin değil açıkcası, sanki kendi emeğinizle oynuyorsunuz yazdım diye beni banladılar.:D

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  5. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

discorddan banlarlarsa, oradan da yan hesap açarım :D
    Bu arada, profil foton pek güselmiş ;);)

6. Üşenmiyorsan yan hesap açarsın dediğin gibi.:D Senin nick de benim gözüme çarpmıştı sen de benim gibi Hellsing ve Berserk fanısın anlaşılan:), bu nick de Slime'dan dan olsa gerek.;)

7. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Forum hesabınızın banı kaldırılmıştır. İmzanızı düzeltmeniz için.

Türkiye Takımı!

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  8. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Ceza işlemini ben uyguladım.

Daha öncesinde imza hakkında uyarı işlemi aldınız yazılı bir şekil de. Forumu aktif şekilde kullanan biri olduğunuzu var sayarak bilerek yaptığınızı düşündüm ve işlemi uyguladım.

Saygılarımla,

Amiral34.

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  9. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Teşekkür ederim modum.

Eline sağlık modum, gözümden kaçmış demek ki uyarınız. :)

Sonradan gelen edit: eeee, giremiyorum gene :(

Son düzenlenen: 27 Ocak 2023
  10. Amiral34

Amiral34 Guest

Subutay admin benim attığım banı açmaya çalıştığı için ban buga girdi açılmayacak :)

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  11. Dark Orbit gibi bir oyundan da bundan azını beklemezdim.:D:D:D

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  12. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

puahahahahahhahaha

13. Amiral34

Amiral34 Guest

Aslında olay şu şekilde biz Subutay ile forumda aynı yetkiye sahibiz. Benim Attığım banı ya ben kaldırabilirim yada benim üstüm. Mantık olarak bakıldığında aşırı mantıklı :) Ayrımcılığın önüne geçiyor.

14. Mantık olarak iyiymiş, Subutay admin sizden daha az yetkiye sahip olsaydı arkadaş paçayı kurtaracakmış demekki. Bu bug tehlikeliymiş ya, olur da ban yersem açılmadan 1 gün önce gelip hatırlatayım bari.:D

15. Amiral34

Amiral34 Guest

Süresi dolduğu zaman otomatik açılacak zaten de erken açma olayı iptal oldu zaten buradan yazması da hata supporta yazmalı ve kaptanın kaldırması gerekiyordu :D Olay övgüsü karışık oldu hep :D:D

16. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Nolmuş buralara iki gün tatile çıkayım dedim de :D Aman aman kaptanı hiç karıştırma kulağı çınlamasın şimdi :D

Türkiye Takımı!

17. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Zaten kaldı 4 gün :)
    Konu kilitlenebilir modum.

18. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.