Forum Canlı Destek ve Chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Canlı Destak ve Chat ?

1. Olsun

oy sayısı 5
    71,4%
  2. Olmasın

oy sayısı 1
    14,3%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 1
    14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Merhaba arkadaşlar,
    Forumda bir konu açıyoruz , kişilerin müsaitlik durumuna göre saatler sonra cevap geliyor .
    Bu durumla ilgili yeni başlayanlar için chat olabilir konuşmacı köşesinde muhabbet edebiliriz sizinde düşünceleriniz nelerdir ?

2. Bence gerek yok burada ki moderetorler her konuya ilgilenmeye calismakta.

Ki zatn anlık sisteme gerek kalmamasinin 2. Sebebide bidlirim sistemidir?

3. cok ayrıntılı bişi bu bencede olabilir ama geliştirilmeli

4. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

elimde yeterli program olmadığında resim malesef yok :(
    ve yeni şeyler düşünüyorum

5. Merhaba ,

İlk olarak Forum Ekibi adına açıklama yapma gereği hissettim.

Forum ekibi elinden geldiği kadar forumda aktif olup sizlerin açtığı konulara en kısa zamanda cevap vermeye çalışıyor. Fakat sonuçta bizler de insanız ve bazı zamanlarda kişisel , ailevi yada farklı sebepler nedeniyle bazı boşluklar olabiliyor. Mesela en son oyunda Acemi Odası açılmıştı amaç oyunla ilgili sorusu olan özellikle yeni başlamış oyunculara daha hızlı yardımcı olmaktı. Fakat uygulama süresi içinde hiç beklendiği gibi gelişmeler olmadı. Bu uygulama da kaldırıldı.

Bahsettiğiniz uygulanır mı uygulanmaz mı bilemiyorum fakat yaşanan olaylara bakarak pek umudum yok diyebilirim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.