Forum DarkOrbit Resim Albümü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((¯`»__ΛLQNÊ__«´¯)) tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumdaki resim albümünü komple kaldırdınız mı ? Ciddi olamazsınız ! Şaka falan di mi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2020
  2. Evet bir iki ay önce kalktı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2020
  3. 4 aydır doğru düzgün ne oyuna ne foruma girdimde sebebi ne açıklama falan forumdada yok umarsız adminler komedi

4. Açıklama var da benim atmam yasak, modlar link atabiliyor

5. Sağol aga görürlerse atarlar heralde üzdü biraz ondan sitem ettim dokundu hafif :D

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesaj içeriğinizi düzenledim ve konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım. Resim albümü merkez tarafından kaldırılmıştır. Konu hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. En azından o zamana kadar olan paylaşımlar durabilir uygun olmayanları ayıtlayabilir yenisini attırmayabilridinizde o kadar sayfa yazık. Kilitleyebilirsiniz sağolun.

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Ne yazık ki silme işlemini biz yapmadığımız için eleme de yapma şansımız olmadı. Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.