Forum Etkinliğini Kazandım mı ? İnanmıyorum :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATALONYA tarafından 2 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KATALONYA

KATALONYA User

Yeni
    Merhaba değerli arkadaşlar,
    Herhangi sebeplerden ötürü hediyeleri verilmeyen veya bizimle iletişime geçmeyen asil üyelerden ötürü yedek talihlilerimizden;
    fazlasiylafakir, KATALONYA, Eastena ve Tempus ' un bizimle iletişime geçmeleri halinde kendilerine birer zeta kapısı verilecektir.
    İyi forumlar.
    Forumda düzenlenen yarışmada yedek talihli olarak zeta kapısı kazandım. sunucu TR6 ID:------ NİCK:------
    Genel sorunlar bölümünden supporta yolladım doğrumudur acaba :D paradoks hasafet şekerim bakarmısınız bir.

2. Merhaba,

Sizinle ben ilgileneceğim diğer moderatör arkadaşlarımız şuanda burada değiller :)
    Kazandığınız hesapla supporta mesaj atınız , yarışmayı kazandığınıza dair bilgilendirme yaparsanız gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi forumlar..

3. Soyuz*

Soyuz* User

Hayırlı olsun arkadaşım, umarım işini görür heyecanını kaybetmezsin.

4. KATALONYA

KATALONYA User

-Tamamdır teşekkürler. iyi forumlar.
    -Kemal sunal filminden bir örnek vereceğim darısı başına darısı başına :D

5. Tempus

Tempus User

Ben de bir şey danışmak istiyorum, şuan zeta kapım var ve belli bir aşama kaydettim şimdi yeni zeta gelince o kapı ne olacak?

6. uzayl80

uzayl80 User

1kapı aktifken 2 kapıyı inşaa etme üstüne binmesin diğer kapıları yapabilirsin örnek olarak kappa yap ac girme epilsonu ac ama girme kısaca 1 zeta inşaa et ac bitir tekrar kapı acıkken2 ciyi inşaa etme

7. Tempus

Tempus User

Şuan kapıda 3.bölümdeyim başka atlamaya hazır zeta yok, şimdi gelecek olan parçaları hazır halde beklemede mi olacak yoksa bana kapım olduğu için verilmeyecek mi?

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hazırda zeta kapınız varsa 2. Zetaya sıfırdan başlarsınız.

İyi forumlar.

9. Tempus

Tempus User

Şuan yaptığım zeta dışında ödülüm de gelecek, doğru anladım mı?

10. Merhaba,

Rica ederim..
    Konunuz sonuçlandıysa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Evet, kazandığınız zeta kapısı oyun anasayfasında Galaksi Kapıları bölümünde arkada 2. kapı olarak açık olacaktır ve girdiğinizde onunda ödüllerini alabileceksiniz.

İyi forumlar dilerim..

11. KATALONYA

KATALONYA User

Kilitlenebilir iyi forumlar.

12. Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.