Forum İçi Kod Dağıtımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Destekliyor musunuz?

1. Evet tam destek, kesinlikle bir seyler yapilmali

oy sayısı 14
    93,3%
  2. Hayır desteklemiyorum

oy sayısı 1
    6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vaktim oldugu kadar forumdayim:) Isi sansa birakmak birazda sonucta alan kisinin forum uyesi olmayan misafir olma olasiligi bile var di mi :)

Gokmen modum konuna destek veriyorum diyemediniz bir turlu alacaginiz olsun.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhaba

Şimdi konunda sen bana cimri diyorsun ama günlük olarak ben 4-6 tane konuyu duyurulara eklediğim konulara ve 10 tanede rastgele görevlilerin mesajların içine saklıyorum günlük olarak daha ne yapayım

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Eylül 2015
    yılmaz749749 bunu beğendi.
  3. Ben bigpointe cimri dedim siz bigpoint degılsınız.Niye boyle cikistiniz kk sanki direkt size yazmis gibi kotu hiasettim kendimi.Yani sonucta kodu size ulastiran biriside var, cimri lafinin size dokunmasi icin sizin verilen kod sayisini belirliyo olmaniz lazim.Eminim ki elinizde olsa her gun 10 20 30 kodda yazarsiniz yanlis anlamayin lutfen.Ben sizden modlarimizdan memnunum yaptiginiz ise emeginizede saygi duyuyorum, goruslerim dogrultusunde emeginize lafim gectiyse affola kusura bakmayim hakkinizi helal edin amacim sizi karalamak ya da kotulemek degil :) Sadece bizimde magduriyetimiz olusuyor bizde bir emek veriyoruz, olusan durumlar neticede karisiyor alabilen alamayan o saatte isi cikan olayi tam anlamayan gec duyan vsvs.Bunlarin hepsinin onune gececek bir sistem dusundum hem daha modern bir yontem , hem daha gosterisli.Kura nin cekiliside daha heyecanli olur diye dusunuyorum.Tabii gorusleriniz size ait yinede tesekkur ederim konuma buyur ettiginiz icin.

Son düzenlenen: 28 Eylül 2015
  4. forumda forum takip eden size oyunda yarımcı olan fikirler sunan oyuncular kuçuk bie odul verilebilir 1 ay vip gibi ust merciler konuşursanız sevinirim forum surekli takip ediyorum

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

benim ss almışın :) bir an kafam karıştı neredeyim diye

6. hahahadsa şımdı fark ettım :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.