Forum İçi Nick Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ben süvari modumuzun isimini değiştirdiğini gördüm bende forum ismimi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kendiniz bunu yapamazsınız. Forumda Nick değiştirme olmuyor. Süvari Smodumuzun nickini de adminlerimiz değiştirmiştir. Üyelerimize bu şekilde nick değiştirme olanağı sunmuyoruz diye biliyorum. Ama yinede net olarak öğrenince size bildiririm.

İyi Forumlar.

3. İstiklal mod böyle bir sistemin foruma geleceğini söylemişti.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Dediğim gibi üyelerimizi bu imkan sunulacak mı, sunulmayacak mı, bilmiyorum. Net olarak öğrenip size bildireceğim.

İyi Forumlar.

5. WolfWar

WolfWar User

Bencede gelsin bende değiştirebilirim belki.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorunuzla ilgili bir cevaba ulaştım. Şu anlık üyelerin nick değiştirme işlemini gerçekleştiremiyoruz. Yalnız ilerleyen zamanda sizler içinde nick değiştirme isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Lütfen bekleyiniz. :)

İyi Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  7. Bence nick değiştirme olmasın modum karışıklıklar olabiliyor.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Olacak karışıklıkları önlemek için gerekenleri yaparız. Eğer olamayacak bir şeyse de zaten hiç yapılmaz. Bu konu kesin değildir bunu da belirtmek isterim.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.