Forum İçin Önerim Var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikriniz nedir?

1. Katılıyorum

oy sayısı 11
    84,6%
  2. Katılmıyorum

oy sayısı 2
    15,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancasin

Ancasin User

Bu önerimi oynadığım başka bir online oyundan aldım, burda da uygularsak güzel olacağını düşünüyorum.

O forumda her ay yöneticiler "ayın üyesi" seçerlerdi ve bu seçim üyeler arasından Türkçeyi en iyi kullananlardan, forum kurallarına en fazla dikkat edenlerden, arkadaşlarına yardım edenler vb. durumlar dikkate alınarak yapılırdı. Kazanan kazanır, kazanamayanlar da kazananı tebrik ederdi. Küçük miktarda da ödülü vardı, ödül kısmı tartışılabilir.

Bir de yine her ay üyeler "ayın yöneticisi" seçerlerdi. Yöneticiler içinden sorunlarına en fazla ilgi gösterene, üyelere en sıcak yaklaşanın hangi yönetici olduğunu düşünüyorsa o yöneticiye oy verirdi. Tabii kazanamayan yönetici o üyelere tavır almayacak :) Yine kazanan ayın yöneticisine ödül verilirdi, bunda da ödül kısmı tartışılabilir.

Böyle tatlı bir rekabet ortamı vardı, burda da uygulanırsa bir nebze de olsa foruma renk katacağını düşünüyorum.

Ne dersiniz?

2. **CoLa**

**CoLa** User

Cok guzel bi fikir+1

3. Olabilir, ödüle pek gerek var mı bilmiyorum, yoksa sırf ödül için ayın üyesi olmak isteyenler olur.

Ama kesinlikle güzel fikir, olumlu oy verdim.

4. Ancasin

Ancasin User

Olabilir ödül kısmı tartışılabilir. Orada çok küçük sembolik hediyeler vardı. Hiç ödül olmasa da olur. Maksat tatlı bir rekabetle eğlence ortamı :)

5. Olumlu Güzel olmuş +1

6. Eyuplu3

Eyuplu3 User

olamıyacağımı bilsemde :D fikir güzelmiş olmalı +1

7. **CoLa**

**CoLa** User

Belli mi olur. Belki yapilir:)

Eyuplu3 bunu beğendi.
  8. Ancasin

Ancasin User

Şuan için destekleriniz güzel, olabilir yeterli desteği alırsak :)

Eyuplu3 bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Benim düşünceme göre bazı şeyleri yapmak için ödül vermek yerine bilinç kazandırmak daha önemlidir. Ödül olmasa da böyle bir uygulama olursa sadece bunun için hareketli olacaktır.

Ayrıca ben üyelerimizin bir karşılık beklemeden yardım ettiklerini tahmin ediyorum. Yöneticiler yada forum görevlileri ise konumuna göre üyelere eşit mesafede yaklaşarak imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalıştıklarını düşünüyorum.

Dediğim gibi bana göre önemli olan bilinçtir yani kişinin içinden gelen istektir.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  10. bunun
    bunun gibi bir konu açılmadı mı modum bi bakın bence

11. Ancasin

Ancasin User

Tamam ödül olmasın diyelim. Diğer cümlelerinize tabii ki katılıyorum, zaten bir kişi ayın üyesi olunca değişen birşey olmayacak. Burda maksat biraz eğlence biraz tatlı bir rekabet, biraz da tatlı bir heyecan :)

Daha önce açılmışsa konu kilitlenebilir benim açımdan sorun yok asterix_v2.0

12. **CoLa**

**CoLa** User

Modum yardimlara karsilik odul beklemek olmaz tabii ki. Zaten arkadasta odul olsada olur olmasada onemli olan forumda tatli bir rekabet olusturmak demis. Bencede tatli bir rekabet ortami guzel olabilir. Tabiiki herkes birbirine bir karsilik beklemeden yardim ediyor. Ama eger boyle bir uygulamaya gidilirse herkes duzgun bir turkce kullanir ve karsilikli bir saygi ortami olusturulabilir bu sekildede bilinclenme olur.

Ancasin bunu beğendi.
  13. Ancasin

Ancasin User

Bir nevi forumda her daim devam eden bir etkinlik gibi olacak ;)

14. Merhaba ,

Ben zaten olur yada olmaz demedim kendi düşüncemi yazdım. :) Ayrıca şu anda zaten üyelerimizin bir çoğu forumda diğer üyelere yardımcı oluyor. Çok gerekli mi ona karar veremiyorum. :D

İyi forumlar.

15. Ancasin

Ancasin User

O zaman yapılacak yorumlara göre şekillensin konu :)

16. Merhaba ,

Zamanla zaten belli olacaktır. :)

İyi forumlar.

17. foruma renk katar olsa güzel olur

18. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Düşüncemi açıklamayacağım ama konuyu takipteyim.Bakalım ankette oy dağılımı nasıl olacak. :) Aynı şekilde gelecek yorumlarıda beklemedeyim. :)

Saygılar,
    Nebulous

19. Ancasin

Ancasin User

Konuya fazla ilgi olmadığından pek beğenilmediğini düşünüyorum. Konunun arka sayfalarda açık durmasının bir anlamı yok. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.