Öneri Forum Kullancılarına Özel Ödüller

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 15 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun MU

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir çok oyunda olan bir sistem oyunda bir fikir belirtenlere ve kabul görenlere ödül verilmekte.

Mesela atıyorum X kişisi bir konu açtı ve bunu yönetim beğendi belli bir miktar ödül verilmeli mesela atıyorum 1 ay vip verebilirsiniz yada 500.000 uridium gibi ödüller verilebilir.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Bu gibi bir durum yapıldığında özensiz bir çok konu açılacaktır, ayrıca tecrübelerime dayanarak da şunu söyleyebilirim. Açılacak konu sayısı ne kadar fazla olursa , gerekli inceleme o kadar az oluyor ve gerçekten destek görmesi gereken konular destek göremiyor. Fakat yine de konunuz yeterli desteği aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız.

İyi forumlar.

3. Oyuna uyarlanan fikirlerin sahiplerine verilecek yani olayda şu her konuya verilmeyecek Almanya beğenirse olayı bu...

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Daha önce aynı mantık ve içerikte bir konu açılarak üyelerin taktinie sunulmuştur. Dilerseniz buradan bahsi geçen konuya destek olabilirsiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

JohnShepard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.