Forum Kullanıcı Adı Değişikliği hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve °•ĐΛŔĶŜŦØŔM•°TNT tarafından 16 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar.

Foruma nik değişimi özelliği gelmeli, en azından 1 sefere mahsus.Bu konu ile ilgili çalışma yapılıyo mu? yapılıyosa nasıl bir yol izlemeliyim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019
  2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Forumda nick değişimi mevcut değildir dilerseniz yeni bir foruma hesabı açıp kendinize daha özgün gördüğünüz bir kullanıcı ismi ile devam edebilirsiniz. Mesajınızı tamamen bold olarak yazmanız forum kurallarına aykırıdır. Mesajınız düzenlenmiştir. Lütfen tekrar etmeyelim

İyi forumlar.

3. Zamanında 'güncelleme ve fikir havuzu' bölümünde açtığım forum nick değişikliği ile ilgili bir konu vardı. Biraz arkalara düştü sanırım. O konuyu güncellerim desteğini konudan devam ettiren sevinirim. :)

4. Şu anlık bu mümkün değil ve geleceğini de sanmıyorum.

Birden fazla hesap kullanmak serbest mi modum? Eğer 2.hesap açıp kullanmaya başlarsa 1.sinin banlanması gerekir mi modum?

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Birden fazla hesap kullanmak şuan için yasak değil. Yasak olan şu ki birden fazla hesap ile anket işlemlerinde oylama yapmak ve aynı konuya birden fazla hesap ile yazmak da yasak. Konu başlığı konuya uygun olarak düzeltildi.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2019