Forum Kuralları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Foward_Unto_Down tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum Kurallarına göre ;

Linkler;
    Belirli bir yere kadar, forumda bulunanlar hakkında sorumlu olduğumuzdan, yabancı linkler yasaktır. Yabancı linkler Bigpoint şirketine ait olmayan sayfalardır. İstisna olarak klan/filo ve aile sayfaları veya forumlar olarak sayabiliriz.

Diğer istisnalar vardır, ancak bunlar Support tarafından onaylanmalı.

Ben şuana kadar forum içerisinde , forum dışında bir link vermedim , Tek verdiğim link dark orbit wiki ' de ki konu ile alakalı bir ingilizce link idi

Diğer istisnalar ' dan kastını bilmediğimden moderatörlerimizin uyarılarına saygılıyım ancak , Ben forum içinden link daha öncede paylaştım

Önceki konularımda verdiğim linklerden sonra bana herhangi bir uyarıda bulunmadan , başka bir konuda verdiğim linkten ötürü bir daha link verirseniz ceza alırsınız gibi ilham da bulunulmasını çok yanlış buluyorum

Eğer üyelerin link vermesi yasak ise bunu kurallara açıkça belirtin , Kurallar içerisinde yabancı linkler paylaşmak yasaktır diyor ise forum içerisinden link vermenin yasak olduğunu üyeler nasıl bilebilir ?

Moderatörlerimizden ve Adminlerimizden ya kurallar kısımını kesin yasakları yazarak düzenlemelerini yada üyelerin herhangi bir yanlışını gördüklerinde konu altından uyarı vermek yerine bildirimden uyarıda bulunmalarını arz etmekteyim

Konuyu ilgili bir alan bulamadığımdan ve tam olarak nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım , Moderatörlerimizin gerekli kısıma taşıyacağından eminim

Herkese keyifli forumlar

2. Evet, ben forum içinden link vermeme rağmen uyarıldım, katılıyorum.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuyu direkt üstüme alıyorum yabancıda olsa güncel de olsa üyelerin link paylaşması bazı konularda yasaktır çünki daha önce bir çok üyemizin hesapları linkler yüzünden alınmıştır yani çalınmıştır kimse sizin iyi niyetli olduğunuzu bilemez o yüzden ben her seferinde buradaki üyelerimizi düşünmek zorundayım ve uyarımı her daim yaparım ister özeline yazarım istersem gerek gördükçe konu altına paylaşırım bunda yanlış olan birşey görmüyorum forum kurallarında eksiklikler olabilir haklısınız ve düzelteceğimide biliniz size burada kötü bir söz söylenmemiştir sadece bir uyarı ile buralara kadar gelmenize bende anlam veremedim dediğim gibi biz burada forumdan ve öncelik üyelerimizden sorumluyuz o yüzden sizden de anlayış bekliyor ve forum kuralları çerçevesinde olmasa bile uyardığımızda lütfen bizleride kırmayınız istiyorum.

4. Sayın Nefes Moderatörüm ;

Ben daha önce bir çok forumda bulundum , Moderatörlük , Yöneticilik görevinde bulunduğum forumlar oldu ve iyi bildiğim bir şey varsa oda forumlardaki genel amacın üye kazanmak olduğudur.

Buda görevlilerin üyelere nasıl davrandığı , ne şekilde yardımcı olduğuna göre değişir ve bu forumda ki etkinliği dolayısı ile tıklanma oranlarını belirler öyle ki bu Alexa değerini attırır.

Ben uyarınızdan ötürü size herhangi bir sitemde bulunamam , bu bir kere yetkim değil , ikinci olarak üyeleri düşünmek zorunda olduğunuz düşüncesine katılır ve saygı duyarım

Her üye forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır bu tüm toplumsal forumlarda böyledir.Ancak kurallarda yazmayan bir şeyin yasak olduğunu biz nasıl bilebiliriz ?

Resmi durumu göz önüne alırsak sizin bu durumda bir uyarı vermeniz bile yanlış , Çünkü Kurallara aykırı bir durum yok.

Normal şartlarda bile bir üyeyi konu altında uyarmak üyeyi rencide eder ve forumdan soğutur.

Ben kurallara aykırı bir durum yapmadığım halde uyarı aldım , Sizde beni kendi yerinize koyarak bir düşünün ?

Sizden ve Moderatörlerimizden ricam kuralları düzenleyin ki bu tür durumlar ortaya çıkmasın

Eğer kurallara yazılmamış ( yada yazılması unutulmuş )aykırı bir durum var ise de lütfen bize önce özel kısımlardan bildirin

İyi forumlar , İyi çalışmalar

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizi gayet iyi anldım ve uyarınızı dikkate alacağım yeni forumda bizlerinde alışamadığı şeyler maalesef var ve bu bir eksiklik ve bunun gayet farkındayız bizlerde sizler gibi yeni yeni birşeyler öğreniyoruz ve öğrenmeyede sizler sayesinde devam ediyoruz ben bu forumda bir modorotör olarak hala birşeyler öğreniyorum ve elimden geldiğincede üyelerimize öğrendiklerimi anlatıyorum forum amacının bende bunun en iyi farkında olan üyeleri arasındayım forumdan uzaklaştırma yerine kazanma adına ilk günden beri çabalıyorum ve her zaman en yüksek değer olarak bunu görüyorum beni takip edenler bilir ve ben zorlayıcı bir yaptırımda hiç bulunmuyorum sizde umarım beni ve buradaki modoratör arkadaşlarımı zaman ile tanıyacak ve düşünceleriniz olumlu yönde değişecektir ve şimdi bu yazımlar olmasaydı buda bir gerçektirki bizler sizleri sizler bizleri belkide yüzeysel tanıyacaktık umarım ilerleyen zamanlarda daha iyi bir forum ve keyifli zamanlar bizlerin olur.

6. Sizde haklısınız , Sizi tanımadığımdan ötürü zaten kişisel bir yargı yapmadım ve yapmamaya çalıştım , Ben sadece mağdur olduğumu belirtmek istedim , Sizin dediğiniz gibi bizlerde yeni yeni öğreniyoruz.Mesela bundan sonra link paylaşmayacağımı biliyorum : )

Anlayışınız ve nazik üslubunuzdan dolayı teşekkür ederim

Daha iyi ve Daha keyifli bir forum için el ele ,

İyi çalışmalar size ve Tüm Görevlilerimize

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben Teşekkür ederim anlayışınız için kolay gelsin bundan sonra keyifli bir forum bizimle olsun bir soruda görüşmek üzere.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.