Forum M Veya Chat M Olmak İstiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŔΛĆØИ™C★ tarafından 28 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba iyi günler.
    Oyunu 2007 yılından beri oynuyorum 3-4 yıl Türk serverlerin de,geri kalan zamanlar'da yabancı sv'lerde oynadım.7/24 bilgisayar başındayım yabancı dil orta derece tercihen FORUM MOD olmak istiyorum ne yapmalıyım?

DipNOT:Başvuruyu başka oyun hesabından atıcağım sıkıntı olur mu?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Yarın saat 15:00 dan sonra chata KHAN başlıklı özel oda açınız lütfen oradan görüşelim.

İyi Forumlar.

3. Daha detaylı anlatırmısınız modum?Odayı nereden açıcağım?İsterseniz TS adresinizi verin geleyim detaylı konuşalım.Her şekil bana uyar,lakin ''özel oda'' dediğiniz şeyi anlayamadım.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Odayı chatta açacaksınız modlardan yardım isteyin sizi yönlendiriler. Direkt ts adresi vermiyoruz.

İyi Forumlar.

5. Peki teşekkür ederim.Kolay gelsin.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Chat ekrarına girdiğinizde /Help yazarsanız,orada çıkan yazılar, size özel oda açmanız konusunda yardımcı olacaktır.

Alacağınız görev şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

7. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Ne oldu başvuru işi acaba :)

8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sanırım dün tam olarak anlamadınız ama imzanız Forum Kurallarına uygun ebatta değildir.

Lütfen 500*200 olacak şekilde ayarlayın veya resmi kaldırın.

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.