Forum Mod-Adminlerin Cerrah ile İlgili Fikirleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Sayın modlarım-adminlerim;
    normal üyelerden farklı olarak bizden bir parça daha bilgilisiniz oyunla ilgili sizin görüşünüze göre cerrahın gelme ihtimali var mı yoksa sürekli payment olarak mı sunulacak bize ?

Bide ek olarak bidahaki salgın etkinliğinde cerrahın satılması mümkün müdür acaba UBA da kış tasarımlarını aldığımız gibi dükkana gelebilir mi ?

Teşekkürler :)

2. Benim fikrime göre istek çok olunca payment olur. Parazit etkinliği gelirse tahminimce %90 payment olarak kesin gelir diye düşünüyorum.

ÖMER.E bunu beğendi.
  3. ÖMER.E

ÖMER.E User

bende öyle düşünmeye başladım bu kadar yoğun ilgi varken neden dükkana getirsinler ki belki bi ara fikirleri değişir oyuncuları oyuna bağlamak için getirebilirler

4. Oyuna bağlamak için bi cerrah yetseydi oo :D

ÖMER.E bunu beğendi.
  5. ÖMER.E

ÖMER.E User

üyelerinn çoğu cerrah için uri ayırmış durumda şuan :D :D aktif olmayanlar o gün hepsi birden aktif olur e tabi cerrahı kullanmamakta olmaz ondan dolayı diyorum :D geçici ama kısa sürelide olsa bağlar :D

6. Cerrah için 300k uri yi harciyamıyorum 2 kappa acar 300k uri ama uriyi harcarsam ardından cerrah gelirse cok üzülürüm biran önce gelsede kurtulsak :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  7. ÖMER.E

ÖMER.E User

cerrah için beklemedeyim bende kaç aydır :D

8. Merhabalar;,

Birdahaki salgın etkinliği ne zaman olur bilemem ama etkinlik ile cerrah tasarımınıda dükkanda satışa çıkartırlar diye düşünüyorum.
    Cerrah bende de yok ama o kadar aradığım bir tasarım değil Hezarfen 1 numara :D.

İyi forumlar.

ÖMER.E bunu beğendi.
  9. Cerrahın tek artısı hızı, vuruş konusuna gelirsek nüfus tasarımları daha fazla vuruş veriyor ve diminin özelliğide, bide tam bilmiyorum ama galiba şp veriyor %6 o konudada hazerfen iyi. Yani cerrahın hızından başka artısı yok, diğer konularda diğer tasarımlar daha üstün..

10. Darknes Kardeşim Sen Cerrahın özelliklerini tam olarak kavramamışsın galiba kısaca özetliyeyim

%6 Lazer vuruşu
    %6 Tecrübe puanı
    %6 Şeref puanı
    16 adet jeneratör buda demek oluyorki hem hızın hem kalkanın artıyor fazladan 1 adet kalkan koyabiliyorsun vs konfisinde iste fazladan 2 adet kalkanın olmuş oluyor bahsettiğin nufus tasarımları her şirkete etki etmiyor Buda demek oluyorki cerrah tasarımı bütün tasarımların birleştirilmiş halidir
    iyi günler dilerim oyunu daha iyi kavramanız dileğiyle

11. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D öncelikle fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler modum , :D globale hazerfen gelse cerrah mı alırsınız hazerfen mi dense bende hemen hazerfen alırım bi kere bi havası bi şekli var mükemmel bi tasarım ama ne yazık ki bize üvey çocuk muamelesi yapılıyor :D :D

Atlantik bunu beğendi.
  12. Elimde olmayan bir tasarım olduğu için bildigim kadarı ile yorumumu yaptım.
    Benim için cerrahtan saçma tasarım yok.
    Nüfus tasarımları diğer şirket oyuncularına %7 hasar bonusu sağlıyor benim neden bu tasarımı belirttiğimi sorarsan iç savaşım yok olsada 1 günden 2 gunden fazla sürmez o klan ya savaş bitirme ister yada klanı dağıtır geçtiğimiz gunlerde serverımın bilindik bi klanı kırmızı yaktı 1 güm geçmeden savas iptali istedi kabul etmedim klanı dağıttı. Kısacası benim işim diğer şirketler ile ve oyüzden nüfus tasarımı.
    Tp sp olayına gelirsek hazerfeni ornek verdim oda elimde olmayan bir tasarım duyduğum kadarıyla onu önerdim.
    Hız ve kalkan konusunda pusat favorim.
    Pusatla cerrahlı albay tümgeneral çok kestim.
    İş tasarımda bitseydi hohoooooo...
    Şimdi ee kardeşim bu saydığın tum özellikler bi tasarım altında var neyin kafasını yaşıyon sen dersende, elimde olmadığı cerrahı her gördüğüm yerde eziyorum. :D

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

cerrah eksik kalmasin tum tasarimlar olsun, kullansakta kullanmasakta ,birde 210 uriye kadar dusmusken almadim ondan simdi ah vah modundayim :D

ÖMER.E bunu beğendi.
  14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karşınızdaki oyuncu arkadaşlarımızın yorumlarına cevap verirken,uslubunuza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.