Forum Ödülleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve USTA[CEZA] tarafından 24 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

trophy_47_description tarzı ödüller almışım nedir ne işe yarar bilen var mı ?

2. -333-

-333- User

ileride emekli olurken alacağın maaşı belirleyici unsurlardır.

3. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Mesaj sayınıza bağlı olarak kazanmış olduğunuz forum için ödüllerdir. Bir geçerliliği yoktur.

İyi Forumlar.

4. USTA[CEZA]

USTA[CEZA] User

Ödül dediğin teşvik edici olur bir geçerliliği yoksa ödül olmuyor sanki :)

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Aslında eskiden onlar gözüküyordu. Yani "Forum Uzmanı , Forum Profesörü vb " gibi başlık veya ünvanlar vardı. Forumdaki mesaj sayısına göre forumdaki aktifliği veya eski olduğu belli oluyordu. Fakat bir süre önce ( Şu anda tam tarih vb hatırlamıyorum ) kaldırıldı. Artık forum kullanıcı nick'lerinin altında forum rütbesi/ünvanı yerine herkeste "User" yazıyor. Yani artık herkes User gözüktüğü için çok önemi kalmadı. :)

6. Mineral

Mineral User

Marsa 1 hafta herşey dahil tatil çıkmalıydı bence.

uykusuzhergece34 bunu beğendi.
  7. Onu muhtemelen üyeler arası üstünlük olmasın diye kaldırdılar. Çünkü bazı oyuncular sadece mesaj spamlayarak forum rütbesi alıp bazı insanlara üstünlük kurmaya çabalıyordu. En azından benim zamanımda böyleydi. Ancak şu an bu durumdan pek bir eser yok.

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konu dışı , konuyla alakası olmayan ve gereksiz mesaj yazanlar arada oluyordu. Görevliler gerekirse mesajları siliyor veya uyarı mesaj yazıyorlardı.

Ben pek onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. :) Zira forumun kültüründe olan bir şey zaten bu başlık/ünvan artık adına ne denirse densin. :) Forumda gayet normal şekilde mesajlarını yazan bir çok üye de vardı. Unutmadan :) eskiden olan üyse sayısı ile şimdi forumda aktif olan üye sayısı bir değil. :D :)

9. Yok bir ara uzay forumdayken bir tartışmaya girilmişti çok iyi hatırlıyorum. Yeni üyeler ile eski üyeler arasında ciddi bir kavga dönmüştü. Bundan kaldırmış olabilirler. O gün zaten sağlam millet bann yemişti ben zaten 2-3 ay bannlı olduğum için izliyordum çekirdek alıp :D

Forum kültüründe olan bir şey evet bu doğru, ancak Türkiye'de Türk kullanıcılar olarak hala forum kültürünü pek edinemedik bunu bir çok platformda görmekteyim. Yani forumlarda genelde fazlasıyla drama dönüyor bu sanırım sadece bize özgü bir şey. Nereye baksam fazla mesajı olup ünvana sahip olan üyelere: "Sırf ünvan almak için mesaj kasıyorsun" gibisinden saldırganca tavırlar sergilenmekte.

Yani biz biraz açıkçası forumları yardım ve tartışma amacından çok drama ve birbirimize saldırma amaçlı kullanıyoruz ha geçmişte ergenken bende yapıyordum o ayrı :D

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yok yani bahsettiğin ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Forumda bir kaç güncelleme yaptılar bazı değişiklikle oldu. İşte ondan sonra o başlık/ünvan kısmında user yazmaya başladı. :) :D

Forum kültürü belli bir kısımda var ama genel olarak yok maalesef. :( :eek: