forum profil fotoğrafı ekleme ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 2 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. forum avatar(profil fotoğrafı) eklemek istiyorum en az 200x200 pixels demişsiniz ama ben fotoğrafı boyutlandırırken hangi sayıyı girersem gireyim foruma eklemeye çalıştığımda küçük kalıyor fotoğrafı göstermiyor bide fotoğraf eklerken dosyayı seçtikten sonra buga giriyor tamama basamıyorum kabul etmiyor.

Bu profil fotoğrafının(avatar) boyut standartı nedir?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Seçtiğiniz resmi paint programıyla yeniden boyutlandırın. Yeniden boyutlandırırken pikseli işaretleyin ve 200x200 piksel olarak ayarlayınız.

İyi forumlar.

3. boyutlandırmada sıkıntı yok 200x200 pixels yapıyorum fireworks den yaptım paintden yaptım bir şey değişmiyor.Fotoğrafı seçiyorum tamam yazısına tıklıyorum hiçbir şey olmuyor kalıyor öyle bug var bu avatarda galiba.Bu png uzantısını kabul ediyor mu ? Resmi alta koydum [​IMG]

yardımınız için sağolun konu kilitlenebilir.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2019
    VALEYARD bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sorunun çözülmüş olmasına sevindim, aynı problemi yaşayan diğer arkadaşlarımız için de öneride bulunayım. Bu gibi durumlarda farklı tarayıcılarda denemek problemi çözebilmektedir. Ayrıca rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 2 Şubat 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.