Forum rütbesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 2 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum rütbesi ile ilgili S.S.S'ye baktım fakat yanlış galiba. S.S.S'de yazılana göre ben ilerideyim yani Forum imparatoru 4.100 mesaj istiyor bende 3.994 var.

2. eray

eray User

emin değilim ama beğenilen mesajlarda etkiliyor gibi galiba.Ya da tabloda da yanlışlık olabilir.

3. Tabloya göre mesaj sayısı ve puan etki ediyor bende de puan 4.100 sıkıntı olacağını sanmam. Mesaj sayısı yanlış vermiş veya sistemde sorun olabilir.

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Belki silinmiş mesajlarınızda dahil olabilir :)

Tabii bunu bilmiyoruz.

İyi forumlar.

5. Silinmiş mesajların biriktiğini sanmıyorum. Söylediğim gibi sistemsel olarak veya s.s.s hatalı olabilir.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu ACR İle ilgili bir sorun. ( Xenforo Paneli )

ACR ' ye erişimimiz olmadığı için , Sorunun kaynağını , kontrol etme şansımız da yok maalesef.

Kesin bilgi için başvuracağım , Dönüş yapıldığında ilgili tabloları da güncellemeye çalışacağız

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu ?

İyi Forumlar

7. Başka sorun yok modum teşekkür ederim.

Şunu da belirteyim rütbeler erken geliyor yani 1rütbe fark var.

Konu kilitlenebilir.

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Rica ederiz.

İsteğiniz üzerine konu kilit.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.