Destek Forum Sabit IP Banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sabit IP Banı...

1. Gelsin

2. Gelmesin

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence adminler veya moderatörler forumda sabit IP banı atabilmeli. Böylelikle forumu reklam botları işgal etmez, forumda tartışma çıkaranlar da bir süre banlanmalı :)
    NOT: Bu konu bazı üyeler için değil, genel olarak herkesi kapsıyor. Sonradan tartışma çıkmasında :)

2. Forumda tartışma zaten 7 den permaya kadar gidiyor. Yan hesaplarla girilip devam edilirse bu olaya da IP Bann atılıyor zaten bildiğim kadarıyla.

Ama forumda IP Bann atılıyor :)

3. Bu forumda olduğuna pek inanmıyorum :)

4. kaansakal

kaansakal User

Ip bannı atılabiliyor sorun ip adreslerinin kolayca değiştirilebilmesi.
    Arama motoruna ip adresini değiştir yazarsanız rahatlıkla anlayabilirsiniz.En basitçe modeme reset atmak :)

5. Bu forumda IP Bann en ama en son seçenek. Ben yeni forumdan beri kimsenin perma aldığını görmedim. Eski forumda 3-5 uyarı sonra perma atılabiliyordu ama.

Neyse üstteki arkadaşın dediği gibi zaten IP Bann kolayca ataltılabilecek bir şey :3

6. Bazı oyunlarda o yöntem işe yaramıyor ama nasıl yapıyorlar bende bilmiyorum

7. ''Bazı'' oyunlarda.

Darkorbit o bağzı oyunlardan değildir <3

8. Biliyorum ^_^

9. kaansakal

kaansakal User

arkadan arkaya oyunu gömmeyin gömücü değil yapıcı olun sonra konumuzu kapatıyorlar diyorsunuz :) Ayrıca sokaktaki hayriye teyze gibi biri bişey diyince muhabbet de etmeyin sonra kızıyorlar biliyorsunuz. :)
    Uzun lafın kısası "Gelsin" ama çok da ümit etmeyin derim.

10. Kesinlikle olmalı. Kurallar üyeyi korur ;)

11. Ben zaten oyunu çok gömmem ki öyle yaparsam daha çok şakasına yaparım :)

12. İP Ban Atılması bir şey değiştirmez. Reklam amaçlı giren Botlar , Tor Browser veya benzeri VPN Programları kullanarak giriş yapıyorlar. Hal böyle olunca İP Ban yeseler bile bir etkisi olmuyor. Çünkü İP Ban için sisteme kaydedilen İP , Oluşturulmuş sahte bir İP

Bunun önüne geçmenin tek yolu , Oyuna kayıt işlemlerindeki güvenliğin arttırılması.

13. O zaman konu kilitlenebilir. Bazı engelleri atlamışım :) Farklı şekilde yeni konu açıcam.

14. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.