Forum Takımına Katılmak İster Misin ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠ŚєβдŜŤįдЙ♠67 tarafından 8 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -ThyPhon- adminim forum takımına katılana herhangi bir nakit para veya oyun içi ödeme yapııyor mu?

Yani kısacası ben Darkorbit Ailesine ve Forumuna bir şeyler katıp bir şeyler kazandırabilirim. Peki ya Darkorbit bana ne kazandırabilir veya maddi manevi ne katabilir? :D

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Oyun içi yapılıyor. Manevi değeri hesaplanamaz :D

3. 2010 yılından beri manevi olarak çok şeyler kattı zaten darkorbit bana :D
    Şimdi adminim oyun içi yapılması çok güzel bir durum, peki darkorbit bana oyun içinde neler katacak öğrenebilir miyim? :D

Şaka maka bir yana darkorbit takımına katılmamız durumunda bize darkorbit ne katıcak :) mesela bana full gemi verirmi o çok olur derseniz benim gemiyi fullesede olur :D:D

Birde adminim forum ekibine katıldığımda çalışma süresi ne kadar? Ve şunu gerçekten merak ediyorum. varsayalım takıma katıldım bana da çalışma saatini verdiler. ben o saatlerde oyunda oynayabiliyor muyum?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Şubat 2018