forum takvim sorunu!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 7 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumdaki takvimde neden her ay başı ve bazı zamanlarda gecikme oluyor.
    Mesela şuan takvimde bulunduğumuz günün bile etkinlikleri belirlenip yazılmamış.Haftalık yayınlayacaksınız diye bir şey görmüştüm orada yazdığınız bile yapamıyorsunuz.

Bunun düzeltilmesi lazım!!!!

2. LARK1988

LARK1988 User

Kesinlikle katılıyorum şahsen yabancı forumdan takip etmek durumundayım

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorunla bizzat ilgileneceğim arkadaşlar, gecikme için kusura bakmayın.

İyi forumlar.

4. Gecikme uzun zamandır devam etmekte. Özellikle her ayın başında yaşanıyor. Sorunla bizzat ilgileneceğinize inanıyorum ama bu görevi yapan arkadaşın hiç bir bahanesi olamaz! Kasten ve bilerek güncellemeyi kendi keyfince geç yapıyor bu kadar açık. Hiç... kıvırma filan yapılmasın lütfen! Apaçık ortada olan bir durumdur... Güncellemiyor işte... İşini geç yapıyor!

Kebirifai bunu beğendi.
  5. Kebirifai

Kebirifai User

Takvim yine boş ilgilenirmisin. :)

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Kusura bakmayın hemen ilgileniyorum.

7. Gülmekten öleceğim :D Kaç gündür girmiyorum. Bu gün gireyim dedim ve foruma da bakmak istedim birde ne göreyim :D 7 Mayıs tarihinde açılmış olan konu düzeltilmemiş halen :D Birde birisi özel ilgileneceğim diyordu :D Dur biraz daha güleyim :D :D O takvimi her zaman geç güncelliyor bu görevliler :D Oyunu bırakmak ve başka oyunlarda geçmemle huzura kavuştum dene bilir bu konularda :D Elit gemim öyle yatıyor... Belki bir gün bütün bunları işten çıkarırlar ve sistem değişirse geri döneriz...

8. Yabancı forum linkini iletir misiniz takvime bakacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.