Forum Üyesi BataryaCompany Hakkında Suç Duyurusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KORCAN96*[GHST] tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nerde İksir Orda Güç konusunda Batarya Company yazdığım konuda bana iftira attı kanıt:

*Ben bu konuyu açmak için saatlerimi verdim,bu kişi bana ''Bilindik bir oyundan alıntı yapmış'' demiş.

*Lütfen bu kişi hakkında gerekli işlemler yapılsın .

2. şimdi bir şey diyicem uyarı almıştım Andromeda adminden bir şey desem banlanıcam bas bayağı bilindik oyun bu , o dediğin senin o oyunda pot olarak geçiyor ayrıca , şikayet ederken iyi düşün boş boş şikayet etme fikir havuzunda başka oyunlardan bir şey paylaşma , ben o oyunu kaç sene oynadım ( ad vermicem ban yerim bu sefer ) , ister pvp istek normal zaman geçirdim o dediğin o oyunlarda var başka oyundan alıntı yapma biriside başka oyundan yapmış rütbe simgelerini başka oyundan alıntı yapmayın emek vermiş olabilirsin ama insan onu alacağına 10k urilik olanı alır ayrıca öyle herkez almaz onu ne yaptın sen :D hele bizim yokedici asla almaz iskandinavya 2 de oynuyorum başkan credits yardımı yapmıyor bile kendimiz kasılıyoruz vergi yok , böylede memmunuz kardeşim hadi geldi diyelim 1.000.000.000.000 credits ne öyle kafanmı iyi , 100m 1 t olsa anlarım dediğin sayıya matematiğim yeterli değil , :D , ayrıca o kadar para kimsede yok olamazda öyle kolay kolay suçlama yaparken 2 defa düşün benden bu kadar bunlarla kalmazdım ama saygı diye bir şey var ayrıca bann yemek istemiyorum forumda ara verdimmi forumla ilgileniyorum , ayrıya yıllarca online , fps , tarayıcı web tabanlı oyunlar oynadım , bilmediğim oyun zor vardır sen o m ile başlayan oyundan alıntı yapmışsın bir arkadaşda bir savaş oyunundan

3. *Yemin ederim o oyunu hayatımda bir kere bile oynamadım
    *Alıntı demek mevcut olan yazıyı farklı bir yerde kullanmak eğer ben böyle bir şey yapdıysam kanıtlayınız.
    *Darkorbit Forum'da açılan başka bir konudan bahsetmişsiniz konuyla ne alakası var
    *Üç dört kere foruma zaman ayırdığınızı ban almak istemediğinizi yazmışsınız.

Son düzenlenen: 2 Eylül 2014
  4. Merhaba ,

İlk olarak ortada iftira yok yani BataryaCompany fikir konusundakileri başka bir oyuna yakın bulmuş ve o oyundan fikir alışverişi yaparak konuyu açtığınızı düşünmüş olabilir.

Eğer öyle birşey yoksa olay bitmiştir. İki tarafta konuyu uzatmasın ve boş yere tatsızlık çıkmasın. Ayrıca başka oyundan fikir almak yasal olarak suç değil diye düşünüyorum. Sonuçta açılan fikir konusu hemen yada %100 olacak diye bir kural yok.

Sonuç olarak bir çok oyun bile bir birinden esinlenerek çıkmaktadır. Hatta oyunlardaki etkinliklerin temel mantığı alınıp başka başka oyunlara uygulanabiliyor.

Bu tür konuları çok abartmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

5. *Bataryacompany öyle demiyor diyorki: Siz alıntı yapmışsınız.Alıntı,bir yazıya başka bir yazarın yazısından alınmış parça.Başka yerden aldığım parçayı kanıtlayamazsa bu apaçık iftaradır.

6. Merhaba ,

Sanal ortamda alıntı bir çok şey için kullanılıyor. Genel olarak yanlış anlaşılmalar da olabiliyor. Dediğim gibi benzerlik nedeniyle de öyle düşünmüş olabilir.

İyi forumlar.

7. * kendisine sormamız lazım

8. Merhaba ,

Konuyu zaten kapatmadım maksat ortamı yumuşatmak boş yere oluşan gerginliği ortadan kaldırmak. Dediğim gibi oyunlar bile bir birinden esintiler yada alıntılar ile ortaya çıkıyor. Çok büyütülecek birşey değil diye düşünüyorum

İyi forumlar.

9. Ancasin

Ancasin User

Şahsi fikrim; *KORCAN96*[GHST] arkadaş o konuda ister kendi aklına gelmiş olsun, ister başka bir oyundan esinlenmiş olsun, sonuçta anketli bir öneri sundu. Herkes olumlu veya olumsuz ne düşünüyorsa onu söyler ve oyunu da o yönde kullanır. Konu yeterli destek alırsa yöneticiler iletiyor, ondan sonrası da Almanlara ait bildiğim kadarıyla. Sonuç olarak bence de birbirinizi kırmayın.

-Andromeda- bunu beğendi.
  10. Konu hakkında olumsuz yorum yapabilir fakat gelipde bana sen bu yazıyı ... oyundan alıntı yapmışsın derse kusura bakma ama o zaman sesimi çıkarırım

11. Merhaba ;

Sesinizi cikartmaniz güzel bir sey fakat olayi fazla büyütmeden diger arkadasimiza gerekli aciklamayi izah edebilirdiniz. Ve anlayis gösterecegini zannediyorum. Hepimiz bu forumun bir bireyiyiz. Kalp kırmaya hic gerek yok.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.