Forum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumun görüntüsü mü değişti yoksa anormal bir durum mu var :)

Çünkü 1 dk önce forumu gezerken normaldi şimdi değişti ve bu konu hakkında açıklama göremedim.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Forum arayüz olarak bu gün değişmiştir bundan sonra bu şekilde olacaktır bir problem yok.

3. yazılar çok büyük modum :D

4. Nefes

Nefes User

Daha güzel değilmi değişik olmuş bence güzel ama alışmak bunada zor olacak gibi.

5. çok kaliteli olmuş hd

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kim nerde ne yapıyor görebiliyorum dikkat edin:)

7. Kim ne haylazlık yapmış modum vurun diyin vuralım. :)

Jameika-TR ve Nefes bunu beğendi.
  8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yeni konuları ve yeni yazılmış cevapları görmekte biraz sıkıntı çekicem sanırım ben :)

9. Nefes

Nefes User

Biraz sayfa genişlemiş(ekranımdan sanırım) ama sistem aynı diye düşünüyorum bunada alışır görsellik her zaman insanları çeker benim düşüncem tabiki ben alışmaya başladım bile:)

10. Jameika-TR

Jameika-TR User

Güzel ya görsel olarak bi önceki sadeydi daha rahattı sanki tabi bu yorum ona alıştıgımdanda olabiilir :)

Son düzenlenen: 22 Eylül 2014
  11. Modum, eskiden konunun başında resim koyma sınırı vardı uyarı olarak ;

Kimse bu uyarıyı dikkate almıyordu, çünkü resimler tıklanmadığı sürece genişlemiyordu. Ancak şimdiki düzenlemede bu özellik kalktı,

Şimdiki resim sınırı olacak mı ?

12. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bendede bi soru var modum yabancı forumlara artık geçemiyomuyuz bulamadım :oops:

13. Nefes

Nefes User

Bakarız aramızda bir konuşalımda çünki sayfa genişliğisizde de benim gibimi bilmiyorum ama bakarız belki pixsel olarak biraz daha büyütebiliriz

14. Nefes

Nefes User

Sanırım güncelleme ile kapatıldı çünki şikayet çok fazlaydı üyeler artık geçemeyecek diye düşünüyorum bilgi alalım aktarma yaparız.

15. Jameika-TR

Jameika-TR User

Tamamdır FModum bu arada sayfa genişligi için bi fotoğrafınızı alırım :)

16. Nefes

Nefes User

Tam boyut olarak aldım ama 22 inç olması çok etkiliyor belli.:)

17. Ene eski sistem gibi tıklayınca geliyor.

Yaşasın sınır yok :D

18. Nefes

Nefes User

Resim boyutunu da denemek istiyordum düşünüyordum ne atabilirim diye jamaika kardeşimiz resim isteyince denk geldi:)

19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence çok daha güzel olmuş

Nefes bunu beğendi.
  20. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ya ne güzel sayfa küçüktü kontrol etmesi kolaydı şimdi ekrandaki yazıları okumaktan boynum ağrıdı :S :(
    Ama güzel olmuş gene sevdim.

Keyifli Forumlar

Jameika-TR ve Nefes bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.